WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Temperature play: Πώς να παίξεις με τη θερμοκρασία για να έχεις καλύτερους οργασμούς


Στεφανία Παπαδημητρίου

1 Νοεμβρίου 2023

Temperature play: Πώς να παίξεις με τη θερμοκρασία για να έχεις καλύτερους οργασμούς
Αν δεν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ακραίο, αλλά έχεις όρεξη να πειραματιστείς, αυτό εδώ το άρθρο είναι για σένα

Σίγουρα έχεις περάσει φάσεις που έχεις βαρεθεί το σεξ – όχι καθαυτό, αλλά με τον σύντροφό σου εκείνη την περίοδο. Θέλεις κάτι καινούργιο, κάτι να σας ανανεώσει, έναν καινούργιο τρόπο να έρθεις σε οργασμό, τέλος πάντων.

Κάποιοι δοκιμάζουν το BDSM. Άλλοι, αποφασίζουν να φέρουν ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι τους – λειτουργεί εξαιρετικά αν η σχέση βασίζεται σε γερά θεμέλια. Μπορεί να πειραματιστείς και με sex toys. Γενικά, δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος.

Σε αυτό εδώ το άρθρο, θα δούμε μία άλλη μορφή σεξουαλικής εξερεύνησης, η οποία σχετίζεται με τη θερμοκρασία. Η σεξολόγος Κάρολ Κουίν μίλησε στο Popsugar και εξήγησε πώς η εναλλαγή κρύου και ζέστης μπορεί να τρελάνει τις αισθήσεις σου και να σου δώσει καλύτερους οργασμούς, είτε προτιμάς το vanilla sex, είτε είσαι πιο kinky.

Temperature play: Ο βασικός οδηγός

Το Temperature play γίνεται όταν ενσωματώνεις διαφορετικές θερμοκρασίες στη σεξουαλική ζωή σου, με σκοπό να διεγείρεις τις ερωτογενείς ζώνες του σώματός σου. Ανάλογα με το τοι σου αρέσει, μπορείς να δοκιμάσεις κρύο, ζέστη ή και τα δύο. Μάλιστα, ίσως ήδη το κάνεις και δεν το έχεις καταλάβει (ξέρεις, το κόλπο με τα παγάκια).

Ο λόγος που σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση, είναι επειδή τα νεύρα σου είναι πιο ευαίσθητα. Μάλιστα, ίσως ανακαλύψεις και kinks που δεν γνώριζες ότι είχες.

Το σώμα σου γίνεται πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα και δέχεται μικρά σοκ, πράγματα που δεν θα μπορούσε να περιμένει. Οι σφυγμοί σου ανεβαίνουν, το αίμα σου ρέει πιο γρήγορα, η σεξουαλική ένταση κορυφώνεται και όλο αυτό είναι φοβερά σέξι.

  • Ένας εύκολος τρόπος να παίξεις με τη θερμοκρασία και να δεις τι σου αρέσει, είναι στο ντους. Αν, μάλιστα, μπορείς να προσαρμόσεις την πίεση του νερού, δοκίμασέ το στα γεννητικά σου όργανα ή οπουδήποτε αλλού.
  • Άλλη επιλογή, είναι το παγάκι. Αν είσαι μόνος, πάρε το παγάκι και πέρασέ το από το σώμα σου, δες πώς σε κάνει να νιώθεις όταν αγγίζει τις ερωτογενείς σου ζώνες. Αν είσαι με παρτενέρ και έχεις όρεξη, μπορείς να το δοκιμάσεις στο δικό του σώμα, κρατώντας το στο στόμα σου.

Φυσικά, υπάρχουν και sex toys σχεδιασμένα ακριβώς για αυτό.

Αν είναι η πρώτη φορά που θα το δοκιμάσεις, επειδή ακριβώς δεν γνωρίζεις τα όριά σου, πήγαινέ το αργά. Θα βρεις σταδιακά τι σου αρέσει – πρόσεξε μόνο να μιλάς ανοιχτά και να ξέρεις ότι είσαι με έναν άνθρωπο που ούτε θα σε κρίνει, ούτε θα ξενερώσει, αν τελικά δεν σου βγει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.