WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σοβαρεύει η σχέση σου; 4 θέματα που πρέπει να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου ASAP


JTeam

25 Μαΐου 2024

Σοβαρεύει η σχέση σου; 4 θέματα που πρέπει να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου ASAP
Pexels
Δες ποια είναι και μην χάνεις καθόλου χρόνο

Νιώθεις πώς στη σχέση σου όλα πάνε καλά και ήδη έχεις αρχίσει να κάνεις όνειρα για ένα μόνιμο και κοινό μέλλον;

Έχεις φουλ πειστεί πώς μαζί του θέλεις να περάσεις τη ζωή σου και να τον έχεις δίπλα σου και στα... καλά και στα κακά;

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα φώτα μας και να μάθεις τις απαντήσεις σε όλα τα hot θέματα που σε απασχολούν.

Δες παρακάτω αναλυτικά 4 τομείς που πρέπει να συζητήσεις μαζί του ASAP:

Επικοινωνία

Αυτό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πρώτο και βασικό στοιχείο μιας υγιής και άκρως επιτυχημένης σχέσης.

Το να μιλάτε για τα πάντα, από τη δουλειά και γενικά τα θέματα που σας απασχολούν σε όλους τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας, να βρίσκετε λύσεις αμέσως σε κάθε τι που προκύπτει και να μην το κουκουλώνετε είναι άκρως σημαντικό.

Μόνο έτσι θα καταλάβετε τι έχει ο ένας στο μυαλό του, πως σκέφτεται και πως ενεργεί. Και το πιο σημαντικό;

Έτσι θα αποφύγετε τα μούτρα, τις πόρτες που κλείνουν δυνατά και τις αναπάντητες κλήσεις, όλα αυτά δηλαδή που ακολουθούν μετά από έναν τσακωμό.

Jenny.Gr
Pexels

Σεξ

Αχ, αυτό το κεφάλαιο το τόσο σημαντικό είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να... βάλεις στο τραπέζι. Η αλήθεια είναι πως το τι προτιμάς εσύ στο σεξ και τι εκείνος μπορεί να ταιριάζουν ή να είναι τελείως διαφορετικά.

Αν ισχύει το πρώτo κομμάτι, τότε όλα βαίνουν καλώς. Αν όμως ισχύει το δεύτερο τότε πρέπει να μιλήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να υποστηρίξετε τις προτιμήσεις σας, να αποκαλύψετε τις φανταστιώσεις σας χωρίς διασταγμό και να βρείτε κοινά σημεία που θα ικανοποιούν και τους δυο σας.

Εμπιστοσύνη

Αυτή, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως χτίζεται και δεν κερδίζεται αυτόματα. Δηλαδή θέλει καθημερινό αγώνα για να εμπιστευτείς τον άλλον και να σε εμπιστευτεί κι εκείνος με τη σειρά του.

Τι πρέπει να κάνεις; Να έχεις καλή πρόθεση, να μην ψάχνεις για κρυφά νοήματα πίσω από τις λέξεις και να μην ψειρίζεις τα πάντα.

Τώρα, αν καταλάβεις ότι ο άνθρωπός σου δεν είναι ειλικρινής, προσπάθησε να τον κερδίσεις και να του δείξεις πως είναι ο ένας και μοναδικός για σένα.

Jenny.Gr
Pexels

Οικονομικά

Θα νοικιάσετε σπίτι; Θα αγοράσετε; Θα πάρετε δάνειο ή έχετε μετρητά; Θέλετε να κάνετε παιδί; Όλα τα παραπάνω θέλουν χρήματα για να γίνουν.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις πολύ καλά αν δεν υπάρχουν λύσεις πώς θα τα πραγματοποιήσετε; Γενικά θέλω να ξέρεις πώς σύμφωνα με έρευνες που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, τα ζευγάρια που έχουν πάνω κάτω το ίδιο εισόδημα είναι πιο ευτυχισμένα.

Συγκριτικά πάντα με τα υπόλοιπα, γιατί εκεί μπαίνει αυτόματα το θέμα του ανταγωνισμού. Αν στην περίπτωσή σας το δεύτερο σενάριο επικρατεί, μιλήστε ανοιχτά και προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS