WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να καταστρέψουν ένα πρώτο ραντεβού


JTeam

26 Μαΐου 2024

Αυτές είναι οι λέξεις που μπορούν να καταστρέψουν ένα πρώτο ραντεβού
Pexels
Αν θες να υπάρξει και δεύτερο, μην τις πεις

Πρώτο ραντεβού. Αυτές είναι σίγουρα δυο λέξεις που κρύβουν μέσα τους πολύ μεγάλο τρόμο.

Πώς θα πάει; Θα υπάρξει δεύτερο; Θα κάνεις καλή εντύπωση ή όχι; Τι θα γίνει όταν έρθει ο λογαρισμός; Να πληρώσει ο ένας ή να ακολουθήσετε τη γερμανική λογική: Μισά -μισά;

Μόλις διάβασες μερικές από τις ερωτήσεις που θα αναβοσβήνουν στο μυαλό σου σαν ταμπέλα με φωτάκια νεόν λίγο πριν πάρεις το δρόμο για να τον συναντήσεις. Εννοείται επίσης πως θα συνοδεύονται από ένταση και φουλ άγχος

Παρόλα αυτά εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το πρώτο ραντεβού σου.

Jenny.Gr
Pexels

Τι δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού για να υπάρξει συνέχεια

Ο πρώην /Η πρώην μου

Το λέει και η λέξη... Πρώην. Γιατί να αναφέρεις την προγούμενη σχέση σου; Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας απολύτως λόγος.

Όταν γνωρίζεις κάποιον πρέπει να δείχνεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Να είσαι και όχι απλά να φαίνεσαι διαθέσιμος να αρχίσεις κάτι καλό.

Διαφορετικά θα φανείς κολλημένος στο παρελθόν, ένας άνθρωπος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δεσμό που είχε και που έχει τελειώσει προφανώς άδοξα και είναι γεμάτος θέματα και απωθημένα. Και μεταξύ μας, δεν το θες αυτό καθόλου.

Η πρόθεσή του είναι να γνωρίσει εσένα καλύτερα -να μάθει τι σου αρέσει, πως διασκεδάζεις, τι ψάχνεις, ποια είναι η φιλοσοφία της ζωής σου κτλ.- και όχι τον πρώην σου.

Ναι μεν, αλλά

Εννοείται πως η ευγένεια είναι αυτονόητη, όπως και το να τον αφήνεις να ολοκληρώνει, να του δίνεις πάσα για να ανοίγει θέματα και να προωθείται έτσι ο διάλογος.

Αν σου αρέσει πολύ και λες όμως συνέχεια στο κάθε τι ένα μεγάλο... ΝΑΙ, δεν πρόκειται να σε γνωρίσει ουσιαστικά, άσε που μπορεί να πιστέψεις ότι δεν έχεις επιχειρήματα, δεν ξέρεις τι θέλεις κτλ.

Μην φοβάσαι, δεν θα σε παρεξηγήσει και ας διαφωνήσεις μαζί του. Ίσα -ίσα μπορεί να προσπαθήσει να σε πείσει περισσότερο για ένα θέμα που μέχρι πρότινος δεν σου άρεσε ή σου φαινόταν τελείως μακριά από εσένα.

Jenny.Gr
Pexels

Φίλε, bro, ρε

Οι παραπάνω καθώς και άλλες λέξεις που ανήκουν στην αργκό και μπορούμε να τις δικαιολογήσουμε μόνο σε παιδιά 15 -20 χρονών, δεν έχουν καμία θέση στο πρώτο ραντεβού.

Και μεταξύ μας ούτε και στο δεύτερο, στο τρίτο, ούτε και ποτέ. Δεν είστε φιλαράκια που πηγαίνετε στο Λύκειο και συναντιέστε μετά το σχολείο, ούτε ινφλουένσερ που θέλετε να πουλήσετε την πραμάτεια σας στη νεολαία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.