WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips για μία υγιεινή ζωή


8 Φεβρουαρίου 2013

Copy-of-20080408045250_large.jpg

Προσπαθήστε να ζήσετε τη ζωή σας όσο πιο υγιεινά μπορείτε.

Τα μυστικά της καλής ζωής είναι πολλά και αρκετά από αυτά είναι γνωστά. Μία καλή συμβουλή είναι να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα.  Γενικότερα πρέπει να γνωρίζετε πως ό,τι σας κάνει να περνάτε καλά είναι απαραίτητο για την υγεία του οργανισμού σας. Δοκιμάστε να προσθέσετε τις τρεις προτάσεις που ακολουθούν στην καθημερινότητά σας θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας και το σώμα σας.

  • Φτιάξτε έναν χυμό από φρέσκα φρούτα για πρωινό. Είναι απόλυτα υγιεινό, θα σας ξυπνήσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας για ολόκληρη την ημέρα σας.
  • Κάνετε scrub σώματος μόλις ξυπνήσετε το πρωί. Δοκιμάστε να κάνετε ένα χλιαρό ντους το πρωί μόλις σηκωθείτε, και να διώξετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας. Θα αναζωογονηθείτε και θα αισθανθείτε τέλεια με το σώμα σας.
  • Διαβάστε ένα βιβλίο το βράδυ. Διαλέξτε κάποιο που να σας αρέσει και διαβάστε το πριν κοιμηθείτε. Είναι σίγουρο ότι θα χαλαρώσετε και θα κοιμηθείτε ήσυχες, έχοντας αποβάλλει από τις σκέψεις σας ό,τι σας απασχολεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.