WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιος είπε ότι τα γλυκά απαγορεύονται σε μία δίαιτα;


30 Μαΐου 2013

Αντιθέτως επιβάλλονται.

Οι στερητικές δίαιτες είναι απόλυτα βλαβερές για τον οργανισμό σας. Οποιαδήποτε διατροφή ή δίαιτα ακολουθείτε πρέπει να λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός σας για να λειτουργεί σωστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε και γλυκά. Σας δίνουν ενέργεια και καλύπτουν την ανάγκη που έχουν όλοι οι άνθρωποι για γλυκό. Αν δεν καταναλώνετε γλυκίσματα κατά τη διάρκεια κάποιας δίαιτας, είναι σίγουρο ότι μετά από λίγο χρονικό διάστημα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρετε παραπάνω κιλά, καθώς θα είναι κάτι ξένο για τον οργανισμό σας μετά από μία τόσο μεγάλη αποχή.

Τα επιδόρπια Sweet & Balance, χωρίς ζάχαρη, με χαμηλά λιπαρά, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και πλούσια σε φυτικές ίνες αποτελούν ιδανική λύση για ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα. Καταναλώνοντας επιδόρπια Sweet & Balance αποφεύγουμε τη στέρηση του γλυκού. Όπως δείχνουν και οι κλινικές μελέτες, άτομα που κατανάλωναν επιδόρπια Sweet & Balance έως και 4 φορές την εβδομάδα, δεν ένιωσαν στέρηση και ήταν πιο πειθαρχημένα, με αποτέλεσμα να χάσουν περισσότερο βάρος σε σχέση με τα άτομα που κατανάλωναν επιδόρπια της επιλογή τους 1 φορά την εβδομάδα. Επίσης είναι κατάλληλα και για διαβητικούς, με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.

Κάντε τη δίαιτα απόλαυση επιβραβεύοντας τον εαυτό σας με τις απεριόριστες γευστικές επιλογές των επιδορπίων Sweet & Βalance: Μιλφέιγ, Τσηζκέικ, Τούρτα Cookies & Cream, Παγωτό Sweet & Balance, Mousse Σοκολάτα, Φρουί ζελέ, Κρέμα Καραμελέ, Κέικ, Σοκολάτα, Σοκολάτα Γάλακτος ή Mini Σοκολατάκια, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια, Σιρόπι Σοκολάτα,  Επιτραπέζιο γλυκαντικό σε δισκία & σκόνη από stevia.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.sweetandbalance.gr και να βρείτε εύκολες συνταγές για λαχταριστά επιδόρπια.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.