WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φάτε κάτι ελαφρύ πριν τη γυμναστική


11 Ιουλίου 2013

Μην γυμνάζεστε με άδειο στομάχι ούτε με φουσκωμένο.

Αν επιλέξετε να πάτε για γυμναστική με άδειο στομάχι τα συμπτώματα που θα αντιμετωπίσετε δεν θα είναι τόσο ευχάριστα. Ζαλάδες και εξάντληση είναι τα δύο κυριότερα. Δεν θα έχετε καθόλου ενέργεια για να κάνετε τις ασκήσεις που απαιτεί το πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Αντιθέτως αν έχετε φάει και έχετε φουσκώσει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε τάση για εμετό. Με την έντονη άσκηση, αν δεν έχετε προλάβει να χωνέψετε το φαγητό η ναυτία είναι δεδομένη. Επίσης θα διαπιστώσετε ότι θα κουραστείτε με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Το ιδανικό είναι μία με δύο ώρες πριν τη γυμναστική σας να έχετε φάει κάτι ελαφρύ. Απολαύστε ένα snack με κίτρινο τυρί Λογάδι που είναι χαμηλό σε λιπαρά (μόνο 3g ανά φέτα) και είναι απόλυτα ελαφρύ για το στομάχι σας. Θα σας δώσει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεστε για να γυμναστείτε και δε θα σας δημιουργήσει το αίσθημα του ανεπιθύμητου φουσκώματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.