WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Καιρός να αλλάξετε ορισμένες καθημερινές σας συνήθειες


22 Ιουλίου 2013

Που σας κόβουν χρόνια από τη ζωή σας.

Η υγιεινή ζωή και η καλοπέραση είναι απαραίτητη στη ζωή σας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι το μυστικό για την μακροζωία.

Υγιεινή ζωή όμως δε σημαίνει απλά να τρέφεστε με σωστό τρόπο και να δίνετε στον οργανισμό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Καθημερινές σας συνήθειες κόβουν χρόνια από τη ζωή σας, βλάπτοντας την υγεία σας.

Τρεις ενδεικτικές συνήθειες πολλών ανθρώπων είναι η παράλειψη ενός από τα 3 κυρίως γεύματα, το αλάτι στο φαγητό και φυσικά το κάπνισμα. Οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγετε να βάζετε το αλάτι πάνω στο τραπέζι του φαγητού. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν υπέρταση και παρουσιάζουν καρδιαγγειακά προβλήματα.

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο με το κάπνισμα χάνουν τις ζωές τους περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι είναι αρκετό για να σας κάνει να αναθεωρήσετε. Η ψευδαίσθηση ότι το κάπνισμα είναι μία συνήθεια που σας χαλαρώνει πρέπει να αλλάξει. Είναι η πιο βλαβερή καθημερινή συνήθεια που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Τέλος το πρωινό είναι το πολυτιμότερο και το πιο απαραίτητο γεύμα της ημέρας. Οι περισσότεροι άνθρωποι το αμελούν με αποτέλεσμα να αυξάνουν τον κίνδυνο για παχυσαρκία, καρδιακά προβλήματα και χοληστερόλη. Τα συγκεκριμένα συμπτώματα τα αντιμετωπίζουν άνθρωποι σε ηλικία κάτω των 30 ετών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.