WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 κανόνες του πρωινού


9 Ιανουαρίου 2014

Για να χάσετε βάρος.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για πολλούς λόγους. Εσείς πρέπει να είστε σίγουροι ότι τρώτε το πρωινό σας με σωστό τρόπο. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, σίγουρα δεν πρέπει να παραμελείτε το πρώτο γεύμα. Ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό.

Φάτε σύντομα: Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση πρωινού αμέσως μετά το ξύπνημα, ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας. Επιπλέον μπορεί να εξασφαλίσει το ότι θα είστε χορτάτοι αργότερα και έτσι θα αποφύγετε τις κακές διατροφικές επιλογές για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Προσπαθήστε να τρώτε το πρωινό αμέσως μετά το ξύπνημά σας.

Να αισθανθείτε πλήρεις: Μείνετε μακριά από τα τρόφιμα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια πρωινή συντριβή. Αντ 'αυτού επιλέξτε τρόφιμα τα οποία έχουν θρεπτικά συστατικά που αφομοιώνονται και έτσι θα είστε χορτάτοι καθ'όλη τη διάρκεια του πρωινού. Συνίστανται τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες, σε πρωτεΐνες για να αισθάνεστε χορτάτοι και γεμάτοι από ενέργεια. Τέλος βεβαιωθείτε ότι το πρωινό σας δεν περιέχει ζάχαρη.

Προσέξτε τις μερίδες: Ένα μεγάλο πρωινό μπορεί να σας βοηθήσει να χορτάσετε, ωστόσο δεν θέλετε να το παρακάνετε. Κρατήστε τις θερμίδες υπό έλεγχο και φροντίστε οι μερίδες να είναι φυσιολογικές.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.