WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μακεδονικός Χαλβάς… το γλυκό που κάνει καλό!


6 Φεβρουαρίου 2014

Makedonikos_Xalbas_proionta.jpg

Η μεσογειακή διατροφή αποτελεί κομμάτι ενός υγιεινού τρόπου ζωής καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της καλής υγείας και της μακροζωίας. Και επειδή ισορροπημένη διατροφή χωρίς γλυκό δε γίνεται, έχουμε για εσάς την κατάλληλη λύση: Μακεδονικός Χαλβάς… το γλυκό που κάνει καλό!

Από το 1924, ο Μακεδονικός Χαλβάς συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον αυθεντικό χαρακτήρα του με τη σταθερή ποιότητά του. Παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σησάμι και αποτελεί εξαιρετική πηγή πολύτιμων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, όπως φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Ε.

Makedonikos_Xalbas_proionta

Με ποικιλία γεύσεων που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα υγιεινό γλυκό που δεν μας επιβαρύνει με περιττές θερμίδες, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας.

IMG_1309

Δημιουργήστε τις πιο νόστιμες λιχουδιές με Μακεδονικό Χαλβά και απολαύστε τον στο πρωινό σας γεύμα, ως σνακ στο γραφείο ή βάλτε τον στην τσάντα του γυμναστηρίου για έξτρα δύναμη και ενέργεια – ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι μια άριστη διατροφική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας και σας επιτρέπει να θωρακίσετε την υγεία σας σε πολλαπλά επίπεδα και να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για γλυκό, με τον πιο υγιεινό και γευστικό τρόπο!

Όταν, λοιπόν, έρθει η ώρα του γλυκού επιλέξτε Μακεδονικό Χαλβά…το γλυκό που κάνει καλό!

Μάθετε περισσότερα μυστικά για το ευεργετικό γλυκό στη σελίδα του Μακεδονικού Χαλβά στο facebook.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.