Ο νέος διαδικτυακός τρόπος να κάνετε δίαιτα

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014

Το OndietClub θα σας βοηθήσει να χάσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μπορείτε όλοι να τη βρείτε στο διαδίκτυο. Πληκτρολογήστε ondietclub, επιλέξτε το site και κάντε την εγγραφή σας.
Το ondietclub δημιουργήθηκε από Πτυχιούχους του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Πρόκειται για μία ομάδα έμπειρων διαιτολόγων-διατροφολόγων που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εκείνοι κάθε εβδομάδα παρακολουθούν την πρόοδό σας και σας δημιουργούν ένα νέο διατροφικό πλάνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Είναι μία καινούρια και μοντέρνα μέθοδος η οποία έχει αυτοματοποιήσει όλα όσα απαιτούνται για να χάσετε με υγιεινό τρόπο τα περιττά κιλά. Οι επιλογές σας είναι δύο, να χάσετε περιττά κιλά ή να διατηρήσετε το βάρος σας.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μέσα στο site, σκοπός των ειδικών είναι να σας κάνουν να απολαμβάνετε τα φαγητά χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Το μυστικό τους είναι ότι στο διατροφικό πλάνο περιέχονται έξυπνοι συνδυασμοί τροφίμων, από όλες τις κατηγορίες. Στον κάθε ένα από εσάς όμως προσαρμόζονται διαφορετικά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και με αυτό που ζητάτε.
Με λίγα λόγια μπορείτε να έχετε τον διαιτολόγο σας ηλεκτρονικά, την δίαιτά μαζί σας ανά πάσα στιγμή, να διαλέξετε ποια φαγητά σας αρέσουν και να περιέχονται στο διατροφικό σας πλάνο, να ορίσετε μόνοι σας πόσο βάρος θέλετε να χάσετε.
Επιπλέον με την εγγραφή σας και αφού συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, σας γίνεται δώρο η πρώτη εβδομάδα.
Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site τους και να έρθετε σε επικοινωνία με τους ίδιους τους ειδικούς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.