WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έφθασαν στην Ελλάδα τα M&S Food


7 Φεβρουαρίου 2014

M_S_Logo_s.jpg

Η ελληνική αγορά εμπλουτίζεται από τις υπέροχες γεύσεις των M&S Food.

Στα ανεξάρτητα καταστήματα M&S Food στην Γλυφάδα, στην Κέρκυρα και στον 6ο όροφο του καταστήματος Marks & Spencer της Ερμού θα βρείτε μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, εκλεπτυσμένο design συσκευασιών και ιδιαιτερότητα γεύσεων. Μεγάλη ποικιλία από μπισκότα, μαρμελάδες, καφέδες, φυστικοβούτυρο, ποικιλίες τσαγιού και τα γνωστά scottish shortbread cookies, καθώς και αλμυρά snacks, βραβευμένα κρασιά και μπύρες περιλαμβάνονται στα προϊόντα της μάρκας. Παράλληλα, ανάλογα με την εποχή, λανσάρονται ειδικές γεύσεις.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τα M&S έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς μια σειρά από προϊόντα όπως μπισκότα, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και marshmallows σε ιδιαίτερες συσκευασίες που αρμόζουν στο κλίμα της ημέρας. Μία βόλτα σε ένα από τα νέα καταστήματα των M&S Food αρκεί για να σας κάνει να τα λατρέψετε! M_S_Logo_s

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.