WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τί είναι τα goji berries;


27 Φεβρουαρίου 2014

Έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα.

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα goji berries δεν είναι κάτι καινούριο για όσους ζουν στο εξωτερικό. Στη χώρα μας θα τα βρείτε σε αποξηραμένη μορφή. Η γεύση τους είναι ιδιαίτερη. Είναι λίγο ξινά και θυμίζουν την αποξηραμένη σταφίδα. Ωστόσο δεν θα σας ενοχλήσουν, ιδιαίτερα αν τα συνδυάσετε με άλλα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Είναι ένας θησαυρός για την διατροφή σας λόγω της περιεκτικότητάς τους σε μονοσακχαρίτες και πολυσακχαρίτες. Έχουν τρομερά οφέλη για την υγεία σας. Κάποια από αυτά είναι ότι ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σας και κάνετε περισσότερες καύσεις, κάνουν καλό στο ανοσοποιητικό σας σύστημα και αυξάνεται η άμυνα του οργανισμού σας, είναι κατά της αντιγήρανσης καθώς βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον κάνει καλό και στα μάτια σας και είναι ένα συστατικό μακροζωίας. Τέλος είναι ένα αποξηραμένο φρούτο που σας γεμίζει ενέργεια και καταπολεμά το άγχος.

Μήπως λοιπόν μετά από όλα αυτά να ψάχνατε στην αγορά να βρείτε goji berries;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.