WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αδυνατίστε χωρίς να κουραστείτε


11 Μαρτίου 2014

Μερικές συνήθειες θα αλλάξουν τα κιλά της ζυγαριάς σας.

 Η απώλεια βάρους απαιτεί πολύ ιδρώτα και πειθαρχία. Ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι κάποιες καθημερινές συνήθειες χαρίζουν στο σώμα περιττές θερμίδες. Αναφερόμαστε σε απλές συνήθειες που αν τις αλλάξετε θα δείτε αμέσως μεγάλη διαφορά. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν τα εξής:

  • Πάντα ξεκινάτε το γεύμα σας με ένα ποτήρι νερό : Θα μείνετε ενυδατωμένοι και να αισθάνεστε χορτάτοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην καταναλώνετε τροφές που δεν χρειάζεστε.
  • Προτιμήστε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας για επιδόρπιο : Αντί να επιλέξετε cookies ή κάποιο γλυκό προτιμήστε ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτας. Μπορεί να μην αισθανθείτε ότι καλύψατε εντελώς την ανάγκη σας για ζάχαρη, ωστόσο θα νιώσετε κάπως καλύτερα. Επιπλέον η ιδέα ότι δεν πήρατε αρκετές θερμίδες θα ισορροπήσει την ανάγκη σας για γλυκό.
  • Κινηθείτε περισσότερο : Ακόμα και αν δεν είστε αθλητικοί τύποι αφιερώστε ένα κομμάτι της ημέρας σας σε μία μικρή προπόνηση. Ακόμα και αν αντικαταστήσετε το ασανσέρ με τις σκάλες, θεωρείτε άσκηση.
  • Μην πίνετε τις θερμίδες σας: Με άλλα λόγια προσέχετε τι πίνετε. Αναψυκτικά και αλκοόλ μπορούν να σας χαρίσουν περισσότερες θερμίδες από ένα πλήρες γεύμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.