WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

5 αλλαγές για να χάσετε βάρος


1 Σεπτεμβρίου 2014

67ceb28467cea275_164144253.jpg.xxxlarge_2x.jpg

Η αρχή είναι πάντα δύσκολη.

Είναι αυτό το έναυσμα που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για να ξεκινήσει να κάνει δίαιτα. Αφού όμως γίνει η αρχή όλα πάνε ρολόι, όπως λένε χαρακτηριστικά. Εκτός από το διατροφικό πλάνο που ενδεχομένως ακολουθείτε για να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας και για να δείτε διαφορά στην ζυγαριά υπάρχουν και μερικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας. Αυτές είναι οι εξής:

  1. Ανταλλάξτε τα αναψυκτικά με νερό. Αρχικά τα αναψυκτικά περιέχουν πολύ ζάχαρη και ύστερα το νερό είναι το Α και το Ω στην αποτοξίνωση και την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό σας.
  2. Φάτε σαλάτα για μεσημεριανό. Όταν η σαλάτα σας περιέχει κρέας όπως κοτόπουλο, λαχανικά και ενδεχομένως κάποιους ξηρούς καρπούς είναι ένα πλήρες γεύμα, το οποίο δεν χρειάζεται να συνοδευτεί από ένα κυρίως πιάτο.
  3. Γυμναστείτε για 10 λεπτά κάθε μέρα. Αντί να πηγαίνετε 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, προτιμήστε να κάνετε γρήγορο περπάτημα ή κάποιο άλλο είδος άσκησης, καθημερινά για 10 λεπτά μόνο.
  4. Κόψτε φρούτα και λαχανικά σε τάπερ. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που πεινάτε και θέλετε ένα snack, θα κάνετε τις πιο υγιεινές και light επιλογές.
  5. Χρησιμοποιήστε πιο μικρά πιάτα. Έτσι θα τρώτε μικρότερες ποσότητες φαγητού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.