WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

LPG ENDERMOLIFT: Μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου


9 Σεπτεμβρίου 2014

 100% φυσική αντιγηραντική τεχνική με θεαματικά αποτελέσματα!

Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο το οποίο διατηρεί την σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη του, μέσω της κυτταρικής του δραστηριότητας. Μετά τα 25 έτη, ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τα κύτταρα (ινοβλάστες) σταδιακά μειώνεται. Έτσι, το δέρμα χάνει την πυκνότητά του και ξεκινούν να γίνονται ορατά τα σημάδια της γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες, η χαλάρωση του περιγράμματος και η θολή όψη.

Η θεραπεία LPG ENDERMOLIFT διεγείροντας τους ινοβλάστες, εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας, αναδομώντας την επιδερμίδα σας και χαρίζοντας μια υγιή και απόλυτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας.

2 - Copy

Ποιους αφορά και τι προσφέρει η θεραπεία LPG ENDERMOLIFT;

Η θεραπεία LPG ENDERMOLIFT ενδείκνυται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, που επιθυμούν να ανανεώσουν με φυσικό τρόπο την όψη του προσώπου τους. Με την LPG ENDERMOLIFT οι ρυτίδες λειαίνονται, τα ζυγωματικά ενισχύονται, η επιδερμίδα αποκτά λεία υφή, το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται, ενώ το πρόσωπο δείχνει σαφώς νεότερο και πολύ πιο λαμπερό!

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία ;

Η μέθοδος LPG ENDERMOLIFT είναι μια διπλή θεραπεία: Από τη μια, οι κεφαλές Lift της LPG® διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες για την φυσική ενεργοποίηση της διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου ελαστίνης. Οι ειδικά τροποποιημένες φόρμουλες της LPG® με υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη και βιταμίνη C, (χωρίς Paraben και Phenoxyethanol), αποκαθιστούν την απώλεια υγρασίας και επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος στο πρόσωπο. Από την άλλη, η εφαρμογή του EndermoLift™ δρα συνεργατικά με τις αποκλειστικές βιοτεχνολογικές φόρμουλές της LPG® για την ολιστική αντιμετώπιση της γήρανσης. Η μέθοδος EndermoLift™ είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι 100% φυσική αντιγηραντική τεχνική. Αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα με φυσικό τρόπο και με ειδικό πρωτόκολλο μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο στα μάγουλα και στις παριές. Είναι η μόνη θεραπεία η οποία στοχεύει στο λίπος σε αυτές τις περιοχές και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ενέσιμες θεραπείες. Η επιδερμίδα γίνεται λεία και αποπνέει ανανέωση σαν να έχετε κάνει lifting.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα της θεραπείας LPG ENDERMOLIFT;

Βεβαίως, καθώς υπάρχουν περισσότερες από 110 κλινικές και επιστημονικές μελέτες, που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε μια από τις πιο πρόσφατες, την επιστημονική κλινική έρευνα Humbert, η οποία διεξήχθη το 2013 σε ομάδα εθελοντών ηλικίας από 25 έως 50 ετών. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, μέσω βιοψίας αποδείχτηκαν τα ακόλουθα:

• Παράχθηκε νέο κολλαγόνο, ικανό για την αναδόμηση της επιδερμίδας.

• Υποχώρησε η χαλάρωση κατά 23% και μειώθηκαν οι ρυτίδες κατά 21%.

• Υπήρξε φυσική αύξηση της παραγωγής ελαστινων ινών κατά 46%.

• Παρατηρήθηκε βελτίωση της συνολικής σφριγηλότητας.

• Η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος αυξήθηκε κατά 80 %.

• Παρατηρήθηκε βελτίωση στην επαναφορά του χαμένου όγκου στο πρόσωπο.

Σε πόσο χρόνο είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Ήδη από την πρώτη συνεδρία, τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και πιο λαμπερή! Σταδιακά, όσο προχωρά η θεραπεία, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται, το πρόσωπο ανακτά τη χαμένη του σφριγηλότητα και το φυσικό του όγκο, τα ζυγωματικά ενισχύονται και τελικά το πρόσωπό σας δείχνει νεότερο!

Πόσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία;

H διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30 λεπτά. Ανάλογα με την ηλικία, το μέγεθος του προβλήματος κλπ., απαιτούνται από 8-12 συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Είναι ασφαλής η θεραπεία LPG ENDERMOLIFT;

Η θεραπεία LPG ENDERMOLIFT είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία. Είναι ανώδυνη; Τόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας LPG ENDERMOLIFT, όσο και μετά από αυτήν δεν υπάρχει πόνος, πάρα μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Dr. Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας www.drboukouvalas.gr Πλαστικός Χειρούργος Διδάκτωρ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής των Κέντρων Πλαστικής, Επανορθωτικής Χειρουργικής & Laser "ANAΓΕΝΝΗΣΗ" Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής Νοσ. «METROPOLITAN»

1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.