WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς το οξυγόνο συμβάλλει στην αναζωογόνηση του δέρματος;


16 Σεπτεμβρίου 2014

864582251e3ce750ad441ef6b1e887c6.jpg

Οι άνθρωποι ασχολούνταν με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων στο δέρμα τους από την εποχή των Αρχαίων Αιγυπτίων. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν τότε ήταν πολλές και ποικίλες. Πολλές φορές περιλάμβαναν διαδικασίες με φωτιά που έκαιγε ελαφρά το δέρμα, μέχρι ελαφρόπετρα με διάφορα παρασκευάσματα. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε το δέρμα μας να διατηρήσει τον σωστό ρυθμό απόπτωσης των κερατινοκυττάρων που θα το βοηθήσουν να παραμείνει νεανικό. Η μέθοδος Oxygen Peel έπειτα από αποκλειστική χρήση σε εξειδικευμένα κέντρα κοσμητικής δερματολογίας, εφαρμόζεται τώρα σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα στο ιατρικό κέντρο κοσμητικής δερματολογίας "Narcissus".

Οξυγόνο

Από τα πιο ουσιώδη στοιχεία της γης, απαραίτητο για την ύπαρξη ζωής.

Περίπου το 90% της ενέργειας του σώματος δημιουργείται από το Ο2, το οποίο ο οργανισμός μας καταναλώνει σε τεράστιες ποσότητες κατά τη διαδικασία εξάλειψης τοξινών, διαδικασίες που γίνονται μέσα στα κύτταρα. Το Ο2 ενεργοποιώντας τα ενδοκυτταρικά ενζυματικά συμπλέγματα μπορεί να μειώσει την βιολογική ηλικία, να θεραπεύσει την πρόωρη γήρανση προσώπου καθώς και την γενικότερη γήρανση.

Μηχανισμός δράσης

Η θεραπεία Oxygen Peel βασίζεται στο βομβαρδισμό του δέρματος με Oxygen, απομακρύνοντας με τρόπο απαλό στρώματα της επιδερμίδας. Με ηλεκτρονικό τρόπο ελέγχονται όλοι οι παράμετροι της θεραπείας. Με το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή και υγιής χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χωρίς περιορισμό ηλικίας.

oxygen2

Κατάλληλη για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αλλά και για διαφορετικές περιοχές του σώματος. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε μετά από 4-6 εφαρμογές, ανά εβδομάδα και συντήρηση ανά 2-3 μήνες. Με την παραπάνω εφαρμογή έχουμε ανανέωση των κυττάρων κατά 60-80%.

Ενδείξεις

  • Ακμή (Αδρανοποίηση των βακτηριδίων)
  • Καθαρότερο και ανανεωμένο δέρμα
  • Απαλότερες ρυτίδες έκφρασης. (Ξεκούραση μυών)
  • Διεύρυνση αγγείων του αίματος, για καλύτερη κυκλοφορία του
  • Πιο ερυθρή, καλύτερα αιματομένη όψη του δέρματος
  • Ενίσχυση αναπνοής κυττάρων

Η θεραπεία Oxygen Peel είναι ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων και γερασμένων κυττάρων του δέρματος. Νεανικό και σφριγηλό δέρμα από την πρώτη κιόλας φορά. Αποτελεσματική θεραπεία χωρίς πόνο, χωρίς χημικά.

angelidis Στέλιος Αγγελίδης Δερματολόγος Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 90 Τ: 210 7701186 narcissusangelidis.gr Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.