WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τί τρώνε οι διάσημες για πρωινό;


11 Νοεμβρίου 2014

Αν πρέπει να αναφέρουμε μια διασημότητα, που είναι σε καταπληκτική φόρμα, η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό η Maria Menounos. Το μυστικό της σιλουέτα της είναι, ότι ξεκινάει την ημέρα της με ένα θρεπτικό πρωινό, φτιάχνοντας ένα πεντανόστιμο smoothie. Η Menounos μας διαβεβαιώνει ό,τι αυτό το ρόφημα είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε και ταυτόχρονα θα σας κρατήσει πλήρεις, μέχρι το μεσημεριανό γεύμα! Δεν έχετε παρά να προσθέτετε αμύγδαλα, μήλο, μπανάνα, άπαχο γιαούρτι και γάλα, και θα έχετε ένα smoothie με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μια άλλη διάσημη που φημίζεται για την φόρμα της είναι η Jessica Alba, η οποία αποφεύγει τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, γλυκά, μπισκότα, παγωτά, και προτιμάει τα τρόφιμα ολικής άλεσης. Φυσικά, και εκείνη έχει υιοθετήσει ένα υγιεινό πρωινό, το οποίο περιέχει 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με μούρα και 3-4 ασπράδια αυγών.

Η Cameron Diaz αγαπάει το φαγητό, αλλά έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό της, να ακολουθεί μια σωστή διατροφή και να ασκείται τακτικά. Επίσης, σε κάθε της γεύμα καταναλώνει αρκετή ποσότητα σαλάτας και προσπαθεί να έχει πάντα κάποιο είδος πρωτεΐνης. Για πρωινό συνήθως προτιμάει μια χορτοφαγική ομελέτα και φρέσκα φρούτα.

Η τηλεοπτική σταρ Khloe Kardashian υποστηρίζει τον υγιεινό τρόπο ζωής, τόσο κάνοντας μια σωστή διατροφή, όσο και με την άσκηση. Φυσικά δεν παραλείπει και εκείνη να τρώει ένα θρεπτικό πρωινό, αποκαλύπτοντας ο,τι, το πρωινό γεύμα είναι το κλειδί για την απώλεια κιλών. Άρα επιλέγει συνήθως, δημητριακά ολικής άλεσης με άπαχο γάλα και μια χούφτα αμύγδαλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.