Πολλά ακούγονται τελευταία για το ελληνικό γιαούρτι. Στην Αγγλία γίνεται μάχη μεταξύ «greek yogurt» και «greek style yogurt», ενώ στην Ελλάδα το ενδιαφέρον των καταναλωτών περιστρέφεται γύρω από την προέλευση του γάλακτος.
Η Κρι κρι όμως, έκανε μια καινοτομία και δημιούργησε μια νέα κατηγορία γαλακτοκομικών προϊόντων : τα προϊόντα με γάλα ημέρας. Η εταιρία Κρι Κρι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, γιατί εδώ και δύο χρόνια μεταφέρει το γιαούρτι της, από τις εγκαταστάσεις στις Σέρρες σε πάνω από 20 χώρες!
Τι σημαίνει όμως γιαούρτι με γάλα ημέρας;
Η Kρι Kρι συλλέγει το γάλα καθημερινά από τις φάρμες, μέσα σε 24 ώρες. Ακριβώς επειδή το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι μέσα σε λίγες ώρες, αρκεί να γίνει μία παστερίωση μόνο, δημιουργώντας ένα μοναδικό πακέτο θρεπτικών συστατικών, που είναι σημαντικά για την καλή υγεία, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου, καλίου, φωσφόρου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, πρωτεϊνών, βιταμίνης Α, βιταμίνης D και βιταμίνης Β12! Στη συνέχεια, το γάλα εντάσσεται στην παραγωγική διαδικασία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Κρι Κρι και μετά από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ακολουθεί η πήξη. Όταν όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, η Κρι Κρι κλείνει το γιαούρτι στο κεσεδάκι, σε λιγότερες από 24 ώρες!
Άρα, την επόμενη φορά που θα σταθείτε μπροστά στο ψυγείο των σούπερ μάρκετ, θυμηθείτε να επιλέξετε γιαούρτι με ελληνικό γάλα ημέρας!
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.