WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips για μια καλύτερη ζωή μαζί με το ταίρι σας


1 Φεβρουαρίου 2015

Ο παλιός ο χρόνος έχει φύγει και πολλοί από εσάς σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο, μαζί με το έτερον ήμισυ.Η επίτευξη κοινών στόχων μπορεί να σας φέρει σαν ζευγάρι πιο κοντά  και να ενδυναμώσει την μεταξύ σας επικοινωνία. Παρακάτω δείτε μερικά βήματα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε μαζί με τον σύντροφο σας. Και πάνω από όλα να θυμάστε ότι, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, άρα και οι αλλαγές δεν θα έρθουν μέσα σε μια νύχτα.

Αρχίστε να δίνετε πιο πολύ σημασία στην υγιεινή διατροφή. Μάθετε μαζί με τον σύντροφο σας να διαβάζετε τις ετικέτες τροφίμων, ώστε να γνωρίζετε τις επιλογές που κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι διατηρώντας μια πιο ισορροπημένη διατροφή, θα επιλέγετε τροφές, όπως γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, φρέσκα φρούτα, δημητριακά ολικής άλεσης.

Να κοιμάστε αρκετά. Η στέρηση ύπνου είναι μια αυξανόμενη επιδημία στην κοινωνία μας, που οδηγεί σε προβλήματα όπως το στρες, κατάθλιψη, αύξηση του σωματικού βάρους και μειωμένη παραγωγικότητα. Πάρτε λοιπόν τον σύντροφο σας και πηγαίνετε νωρίς στο κρεβάτι.

Αρχίστε να κινήστε. Διαλέξτε μαζί με τον σύντροφο σας ένα άθλημα που σας αρέσει και κάντε το μαζί. Θα διαπιστώσετε ότι ο ένας θα παρασέρνει θετικά τον άλλον και ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον να ασκείστε μαζί. Εάν δεν βρείτε κάποιο άθλημα που να σας αρέσει, μην απογοητευτείτε, διότι μπορείτε να πάτε και να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο. Η άσκηση θα μειώσει το άγχος όλης της ημέρας και θα δείτε πολύ γρήγορα τα οφέλη.

Κάντε διαλογισμό. Παρασύρετε το έτερον σας ήμισυ στο μονοπάτι του διαλογισμού, ώστε να καταπολεμήσετε το στρες, να είστε πιο ευτυχισμένοι και να έρθετε πιο κοντά. Πηγαίνετε σε μια τάξη ή απλά καθίστε μαζί στη σιωπή για 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.