WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ιδέες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


8 Μαρτίου 2015

Σήμερα, είναι μια μέρα για να θυμηθούμε τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά επιτεύγματα των γυναικών, καθώς και μια μέρα για μας, για να γιορτάσουμε μαζί με τις αγαπημένες γυναίκες της ζωή μας. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι, που μπορείτε να περάσετε όμορφα αυτή την ημέρα, χωρίς να συμπεριλάβετε μπισκότα, σοκολάτες ή αλμυρές λιχουδιές, αλλά κάνοντας ένα σωρό άλλα πράγματα. Πως σας φαίνονται οι παρακάτω ιδέες;

Στείλτε κάρτες στις αγαπημένες κυρίες της ζωής σας -είτε είναι η μαμά σας, μια φίλη σας, ή ο μέντορας σας. Ποιος δεν αγαπά να δει μια αναπάντεχη κάρτα στο γραμματοκιβώτιο του; Μην χρησιμοποιήσετε τη τεχνολογία για να δείξετε την αγάπη σας, η παλιά καλή μέθοδος, πάντα εκτιμάτε από όλους.

Μπορείτε να γίνετε εθελόντριες, ώστε να βοηθήσετε στην διοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούν τη γυναίκα, είτε να δωρίσετε το ταλέντο σας, σχεδιάζοντας φυλλάδια. Επίσης, αν το αντέχετε οικονομικά, μπορείτε να κάνετε μια φιλανθρωπική δωρεά.

Είναι μια ευκαιρία να πάρετε τηλέφωνο μια παλιά σας φίλη, που έχετε καιρό να μιλήστε και να πάτε για καφέ, στο αγαπημένο σας μέρος. Ακόμα και να ξανασυνδεθείτε με παλιές φιλίες, λύνοντας τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως σας έχουν απομακρύνει. Επίσης, μπορείτε να προτείνετε στη φίλη σας, να φέρει στη καφετέρια και εκείνη μια φίλη της, ώστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γιορτάζοντας αυτή την ημέρα.

Αν θέλετε αυτή την ημέρα να είστε μόνες, μπορείτε να αδράξετε την ευκαιρία και να περιποιηθείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Εξάλλου το αξίζετε! Κλείστε ένα ραντεβού σε ένα σπα και κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια περιποίηση ομορφιάς. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε αμέσως ανανεωμένες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.