WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιες τροφές να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού


29 Μαρτίου 2015

72f9b373e57318c1349868b7dfb06d80.jpg

Το πρώτο ραντεβού είναι για όλα τα κορίτσια αγχωτικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε να φαίνεστε γοητευτικές και να έχετε ένα όμορφο χαμόγελο. Ενώ το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να νιώθετε φουσκωμένες και να σας ταλαιπωρεί το φόρεμα σας εξαιτίας του φαγητού. Για να μην ανησυχείτε για όλα τα παραπάνω, δεν έχετε παρά μόνο να αποφύγετε τις παρακάτω τροφές.

Πικάντικα τρόφιμα. Αν δεν έχετε συνηθίσει να τρώτε πικάντικα φαγητά, τότε δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσετε στο πρώτο ραντεβού. Εκτός του ότι θα σας κάψουν και μετά θα θέλετε να πίνετε συνέχεια νερό, μπορεί να σας δημιουργήσουν και γαστρεντερικά προβλήματα, αν έχετε ευαίσθητο στομάχι. Αφήστε τον καβαλιέρο σας να παραγγείλει πικάντικο γεύμα και εσείς πάρτε κάτι πιο ασφαλές και δοκιμασμένο.

Χάμπουργκερ. Συνήθως τα χάμπουργκερ είναι πολύ μεγάλα, με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ εύκολο να τα καταναλώσετε χωρίς να λερωθείτε. Αν όμως, πρέπει οπωσδήποτε να φάτε ένα χάμπουργκερ, τότε η πιο ασφαλής επιλογή είναι να χρησιμοποιήστε μαχαιροπίρουνο.

Σκόρδο. Το σκόρδο παρέχει πολλά οφέλη για την υγεία, όμως δεν  είναι πολύ καλή επιλογή για το πρώτο σας ραντεβού. Αποφύγετε τα πιάτα που έχουν σκόρδο, ώστε να παραμείνει η αναπνοή σας δροσερή και να μην έρθετε σε δύσκολη θέση.

Μαρούλι. Οι σαλάτες πρέπει πάντα να υπάρχουν σε ένα γεύμα, αλλά οι ωμές είναι ύπουλες γιατί μπορεί να μπουν ανάμεσα στα δόντια σας. Αφού λοιπόν τελειώσετε το φαγητό, μπορείτε να πάτε στο μπάνιο ώστε να διαπιστώσετε ότι το χαμόγελο σας παραμένει γοητευτικό.

Όσπρια. Είναι πολύ υγιεινά και πρέπει να τα καταναλώνετε 2 φορές την εβδομάδα. Όμως, καλό είναι να τα αποφύγετε όταν βγείτε ραντεβού, γιατί μπορεί να σας φουσκώσουν και να χαλάσουν τη διάθεση σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.