WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Tips υγιεινής για τα ταξίδια σας


2 Απριλίου 2015

Αν έχετε κάνει ποτέ μακρινά ταξίδια, γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να είστε και καθαροί και ξεκούραστοι. Αν όμως, είστε σωστά προετοιμασμένοι θα απολαύσετε το ταξίδι σας με όποιο μεταφορικό μέσο και εάν διαλέξετε.

Συνήθως, όταν ταξιδεύετε νιώθετε ρυπαρό το πρόσωπο σας και θέλετε να πάτε να το φρεσκάρετε. Όμως, οι τουαλέτες είτε του αεροπλάνου, είτε ενός εστιατορίου δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε μαζί σας ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού, ώστε να πλένετε το πρόσωπο σας, τον λαιμό σας και τα χέρια σας. Ακόμα και αν νιώθετε ότι το μακιγιάζ σας έχει αλλοιωθεί, μπορείτε να το αφαιρέσετε με τα μαντηλάκια.

Πριν φύγετε για ταξίδι μπορείτε να ετοιμάσετε ένα βαλιτσάκι υγιεινής, όπου θα βάλετε μέσα ένα απολυμαντικό χεριών, ένα μικρό σαπούνι και μια ταξιδιωτική οδοντόβουρτσα με μια μικρή οδοντόκρεμα. Επίσης, μπορείτε να βάλετε και απολυμαντικά μαντηλάκια, ώστε να καθαρίσετε αντικείμενα που θα μπορούσαν να φιλοξενούν μικρόβια, όπως καρέκλες, τραπέζια και χερούλια πόρτας. Μια έρευνα που έγινε από τη  SCA, μια διεθνή εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής, έδειξε ότι σχεδόν τέσσερις στους δέκα ενήλικες παραδέχονται ό,τι δεν πλένουν τα χέρια τους μετά το φτέρνισμα ή τον βήχα και το 58 τοις εκατό αφήνουν μια δημόσια τουαλέτα, χωρίς να πλύνουν τα χέρι τους. Βεβαιωθείτε λοιπόν, ότι πλένετε συχνά τα χέρια σας, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος διασταυρούμενης μόλυνσης.

Ένα άλλος βασικός παράγοντας που απασχολεί, κυρίως τις γυναίκες, όταν ταξιδεύουν, είναι οι δημόσιες τουαλέτες. Όλες γνωρίζετε, ότι είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και ανθυγιεινό, να κάθεστε στις ξένες τουαλέτες, που αναγκαστικά επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Επίσης, οι έγκυες γυναίκες αντιμετωπίζουν μια επιπλέον δυσκολία, όταν επισκέπτονται τη τουαλέτα. Όμως, ήρθε το Magic Cone για να λύσει το πρόβλημα κάθε γυναίκας. Το Magic Cone είναι μια αδιάβροχη συσκευή από χαρτόνι που επιτρέπει στις γυναίκες να ουρήσουν σε όρθια θέση. Επίσης, αυτή η συσκευή είναι ελαφριά, επίπεδη και μπορεί να χωρέσει εύκολα στη τσάντα κάθε γυναικάς, έτσι ώστε να τη παίρνει παντού μαζί της. Πλέον όλες οι γυναίκες βλέπουν τα μακρινά ταξίδια με άλλο μάτι, χάρη στο Magic Cone.

https://youtu.be/ZkKBbl8Z_yk

Το magic cone μπορείτε να το βρείτε σε συγκεκριμένα φαρμακεία ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 2106090699 και 694478847.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.