WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αποκτήσετε το τέλειο σώμα πριν βγείτε στην παραλία χωρίς στερήσεις!


25 Μαΐου 2015

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και έχει φτάσει η στιγμή να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις στις παραλίες. Ο εφιάλτης της δίαιτας για την τέλεια σιλουέτα είναι το μόνο μελανό σημείο στη σκέψη όλων μας για το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι δίαιτες -η λύση για το bikini body- απαιτούν θυσίες και πειθαρχία, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μη λειτουργούν. Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες οι νόστιμοι πειρασμοί μας περιτριγυρίζουν απειλητικά χωρίς να μας αφήνουν περιθώρια αυτοσυγκράτησης. Με το που μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, μετά από τρεις μέρες το διακόπτουμε, για να φάμε ό,τι μας έλειψε και έτσι στο τέλος καταλήγουμε αντί να αδυνατίζουμε, να παίρνουμε κιλά. Μεγάλο βάσανο!

Αν όμως, θέλετε να αποφύγετε εκείνες τις ημέρες που τσιμπολογάτε και μετά νιώθετε τύψεις, υπάρχει λύση. Και είναι μια καινούρια επαναστατική μέθοδος, που θα σας βοηθήσει, να τρώτε ό,τι θέλετε και να χάνετε κιλά. Τέρμα πλέον οι εξαντλητικές δίαιτες! Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε άψογο σώμα χωρίς θυσίες, απλά διαβάστε το βιβλίο «Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι, ευχαριστώ» των Δρ. Μαΐκλ Μόσλεϊ και της Μίμι Σπένσερ και ακολουθείστε τη μέθοδο 5:2. Με αυτή τη καινούρια μέθοδο διατροφής θα μπορείτε πλέον, να απολαμβάνετε όλα τα γλυκά και τα φαγητά χωρίς τύψεις και να χάνετε κιλά. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να υπολογίζετε τις θερμίδες και τη κάθε σας μπουκιά, αλλά θα τρώτε, ό,τι τραβάει η όρεξη σας και απλά θα ακολουθείτε αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα διατροφής. Η μέθοδος 5:2 είναι ιδανική για τις σύγχρονες γυναίκες με απαιτητική καθημερινότητα και στηρίζεται στη δυνατότητα να τρώτε για 5 μέρες την εβδομάδα ό,τι επιθυμείτε και απλά να περιορίζεστε τις άλλες 2. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς θα διαπιστώσετε μια αισθητή μείωση του βάρους και του λίπους, ενώ συγχρόνως θα βελτιωθεί η ψυχολογία και η διάθεσή σας! Και αν οι δύο ημέρες που δεν θα τρώτε πολύ, σας φαντάζουν «τρομαχτικές», στην πράξη είναι πολύ εύκολο, γιατί θα έχετε σύμμαχο σας το Lanes Kcaligram 5:2. Αυτό το θαυματουργό συμπλήρωμα διατροφής έχει την ιδιότητα να δημιουργεί κορεσμό και να μειώνει αισθητά το αίσθημα της πείνας.

Η αποτελεσματικότητα του Kcaligram 5:2 οφείλεται στο μοναδικό συστατικό γλυκομαννάνη konjak, που έχει την ιδιότητα να διογκώνεται μέσω της απορρόφησης νερού, δίνοντας την αίσθηση του κορεσμού χωρίς την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής. Είναι ένα συστατικό ασφαλές και εγκεκριμένο για τη δράση του στην απώλεια βάρους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε και εσείς το όνειρό σας πραγματικότητα. Πάρτε το Kcaligram 5:2 και σε συνδυασμό με τη μέθοδο 5:2, θα τρώτε χωρίς να στερείστε τίποτα για 5 μέρες την εβδομάδα και θα γίνεστε όλο και πιο λεπτές και υγιείς.

Αν κι εσείς θέλετε να αποκτήσετε τέλειο σώμα με την πιο εύκολη μέθοδο, χωρίς στερήσεις και υπερβολές, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για 5 πακέτα Kcaligram 5:2 (full kit: προϊόν & βιβλίο).

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

  1. Μυρτώ Καρύγιαννη
  2. ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΛΠΑΚΑ
  3. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΖΑΓΚΛΗ
  4. dimitra lavdaniti
  5. Δήμητρα Καρατζα

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας , οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 25/05/2015 και ώρα 13:00 έως την 01/06/2015 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 02/06/2015 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.