WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Lactacyd: Για φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής


9 Ιουνίου 2015

26b7116172006315186de440fb3140e4καθεα.jpg

Η καθαριότητα είναι το κλειδί για την αίσθηση ανεμελιάς και ευεξίας, για αυτό και όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν τους καλύτερους τρόπους για τη φροντίδα του σώματός τους. Επίσης, το κύριο μέλημα πρέπει να είναι η περιποίηση και η φροντίδα του κόλπου, σε όλες τις ηλικίες. Παρόλα αυτά, τα θέματα της γυναικείας υγιεινής πολύ σπάνια συζητούνται.

Ο γυναικείος κόλπος έχει μια ιδιαίτερη φυσιολογία, με εκατομμύρια μικροοργανισμούς, βλαβερούς αλλά και ωφέλιμους. Και ο καθημερινός καθαρισμός της ευαίσθητης περιοχής είναι επιτακτική ανάγκη από τη μικρή ηλικία, ώστε να μειωθούν οι λοιμώξεις και τα προβλήματα υγιεινής. Αλλά, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων προσωπικής φροντίδας, διότι σαπούνια με ισχυρά αρώματα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό, αλλεργίες, καθώς και πιο σοβαρά προβλήματα υγείας. Για καλή μας όμως τύχη υπάρχει το Lactacyd, το οποίο μας λύνει τα χέρια, καθώς είναι το ιδανικό καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής για όλες τις φάσεις της ζωής μιας γυναίκας.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιούμε το Lactacyd από μικρή ηλικία;

Σίγουρα γνωρίζετε την ηλικία που αρχίζει ο έμμηνος κύκλος, ο οποίος μπορεί να διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά δεν υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση στα χρόνια. Αυτή η περίοδος απαιτεί να αναπτύξετε από μικρή ηλικία καλές συνήθειες, όσο αφορά τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής. Ποια κοπέλα δεν θέλει να νιώθει καθαρή, ιδίως τις μέρες του έμμηνου κύκλου; Με το Lactacyd δεν έχετε να φοβάστε τίποτα, διότι  περιέχει τα κατάλληλα συστατικά που εναρμονίζονται με ακρίβεια στις ανάγκες του γυναικείου σώματος και παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδας.

Μαζί όμως, με την έμμηνο ρύση έρχεται και η εφηβεία. Οι κοπέλες στην εφηβεία βιώνουν διάφορες ανώδυνες αλλαγές, όπως ανακαλύπτουν νέους φίλους και κόβουν τους συναισθηματικούς δεσμούς της προηγούμενης παιδικής ηλικίας. Σίγουρα αυτή η περίοδος είναι αρκετά περίπλοκη, κυρίως για τις γυναίκες. Και επειδή το τελευταίο πράγματα που θα ήθελε μια κοπέλα, θα ήταν να έχει και προβλήματα υγιεινής, το Lactacyd μπορεί να παρέχει την αίσθηση φρεσκάδας, να μειώσει τις οσμές και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση, που είναι απαραίτητη για όλες τις έφηβες.

Όμως, η δράση του Lactacyd δεν σταματάει στη νεαρή ηλικία, γιατί ακόμα και οι μέλλουσες μαμάδες μπορούν να υπολογίζουν σε αυτό. Και ενώ οι ορμόνες τρελαίνονται και η απότομη εναλλαγή συναισθημάτων κυριαρχεί, το Lactacyd βοηθάει στο να διατηρηθεί η ισορροπία της χλωρίδας του κόλπου. Και η δράση του συνεχίζεται, γιατί ακόμα και όταν φτάσει η εμμηνόπαυση το Lactacyd είναι εκεί, για να βελτιώσει την υγεία και τη ευεξία της ευαίσθητης περιοχής.

Το Lactacyd είναι ένα προϊόν που θα σας συνοδεύει σε όλες τις φάσεις της ζωής, από την εφηβεία, την εγκυμοσύνη μέχρι και την περίεργη περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.