WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Summer tips για τις "δύσκολες" ημέρες του μήνα


27 Ιουλίου 2015

06449e62e9841b8735a6f4074ad0b68cκαθιετα.jpg

Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τις διακοπές, επειδή είστε στις "δύσκολες" μέρες του μήνα, γιατί με τις κατάλληλες συμβουλές και προφυλάξεις μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο.

Εάν είστε σε διακοπές και έχετε περίοδο μια εύκολη λύση είναι να βάλετε ταμπόν, το οποίο θα σας κρατήσει προστατευμένες για μερικές ώρες. Ωστόσο, πριν το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να διαβάστε καλά τις οδηγίες και να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής. Επίσης, αν έχετε άγχος ακόμα και με το ταμπόν, τότε μπορείτε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο μαγιό.

Και ενώ έχετε λύσει το θέμα του μπάνιου κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, εξακολουθείτε να νιώθετε αμήχανα, γιατί η κοιλιά σας είναι φουσκωμένη σε αυτό το διάστημα του μήνα. Τι μπορείτε να κάνετε; Είναι απλό, φορέστε ένα ολόσωμο μαγιό, που σας καλύπτει τη κοιλιά και αισθάνεστε πιο άνετα. Και όταν τελειώσουν οι μέρες της περιόδου σας, θα μπορέσετε να βάλετε το αγαπημένο σας μπικίνι. Επίσης, μη ξεχάσετε να παίρνετε πάντα μαζί σας ένα στεγνό μαγιό, ώστε να μη μένετε πολλές ώρες βρεγμένες.

Τέλος, αν κάνετε όλα αυτά και νιώθετε ακόμα άβολα, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε και να κολυμπήσετε. Υπάρχουν και άλλα διασκεδαστικά πράγματα να κάνετε στη παραλία εκτός από το κολύμπι, όπως να περπατήσετε δίπλα στη θάλασσα, να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο υπό το άκουσμα των κυμάτων ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι με τους φίλους σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.