WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Sylvie Guillem μια από τις μεγαλύτερες χορεύτριες μιλάει για τη vegan διατροφή


12 Σεπτεμβρίου 2015

Sylvie-Guillem-Vegan-Ad_FINAL72kaueta.jpg

H Sylvie Guillem είναι μια από τις μεγαλύτερες χορεύτριες της εποχής μας και είναι vegan. Πρόσφατα συνεργάστηκε σε μια φωτογράφιση, για να στηρίξει την τελευταία vegan εκστρατεία.

Η Guillem ακολούθησε τη δική της λαμπρή πορεία στο χορό χωρίς να συμβιβάζεται. Μεταπήδησε από το κλασσικό μπαλέτο στον σύγχρονο χορό και έγινε γνωστή ως «Mademoiselle No» λόγω των αρνητικών απαντήσεων που έδινε σε πολλές προτάσεις που δεχόταν κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Το σώμα της και τα άκρα της είναι μοναδικά, ενώ τη χαρακτηρίζει μια εξαιρετική ευλυγισία. Τα τελευταία πέντε χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan και δηλώνει ότι ποτέ δεν έχει νιώσει καλύτερα. Επίσης, σημειώνει ότι αισθάνεται πλέον πιο δυνατή, από τότε που διάλεξε να απαρνηθεί το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, πήρε αυτή την απόφαση γιατί η χορτοφαγική διατροφή μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής νόσου, τα εγκεφαλικά επεισόδια, τον διαβήτη, τον καρκίνο και την παχυσαρκία. Εκτός όμως, από τα οφέλη για την υγεία, τονίζει ότι έγινε χορτοφάγος εξαιτίας της ταλαιπωρίας που δέχονται τόσα πολλά ζώα κάθε χρόνο. Και τέλος, δηλώνει ότι καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.