WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα σχολεία ξεκινούν, τα μικρόβια επιστρέφουν!


21 Σεπτεμβρίου 2015

DETTOL_Back-to-schoolκαυετα.jpg

Οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν και φυσικά με τον ερχομό του Φθινοπώρου και το άνοιγμα των σχολείων τα μικρόβια και οι ιώσεις κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους! Τα προϊόντα προσωπικής και οικιακής φροντίδας Dettol μας προσφέρουν ασφαλή καθαριότητα και απολυμαντική φροντίδα και προστασία μέσα αλλά και έξω από το σπίτι, αφού εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών που προκαλούν γρίπη.

Η προστασία των παιδιών μας από τα μικρόβια γίνεται ασφαλέστερη με τη χρήση των προϊόντων Dettol σε κάθε δραστηριότητά τους μέσα και έξω από το σχολείο! Για τη φετινή χρονιά λοιπόν δεν πρέπει να λείπουν από την σχολική τους τσάντα τα  υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Dettol και το αντισηπτικό Gel Dettol, αφού η χρήση τους είναι πολύ απλή και απόλυτα ασφαλής!

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Dettol:

  • Τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια Dettol, είναι ιδανικά για εύκολο & γρήγορο καθαρισμό, σε όσες περιπτώσεις δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαπούνι ή νερό. Πρόκειται για την πιο πρακτική λύση, για σίγουρη υγιεινή καθαριότητα & αντιβακτηριδιακή προστασία εντός και εκτός σπιτιού: στο σχολείο, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή, την παιδική χαρά. Είναι απαλά για χρήση στο δέρμα και ιδιαίτερα ανθεκτικά για χρήση σε μικρές επιφάνειες και χώρους όπου κινούνται τα παιδιά. Κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία που χωράει παντού και προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε, όπου και αν βρεθείτε.
  • Το αντισηπτικό Gel Dettol μας προστατεύει καθημερινά από τα μικρόβια όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και δεν έχουμε πρόσβαση σε νερό και σαπούνι. Έτσι, έχουμε καθαριότητα και προστασία στο σχολείο, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά τη χρήση του ΑΤΜ και σε όλους τους δημόσιους χώρους,. Το αντισηπτικό Gel Dettol πωλείται σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.
  • Το απολυμαντικό επιφανειών Dettol συνιστάται για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, ιδιαίτερα για αυτές που έρχονται σε απευθείας επαφή με τρόφιμα και μικρά παιδιά (επιφάνειες εργασίας, ξύλα κοπής, ψυγείο, φούρνοι μικροκυμάτων, πόμολα, καρεκλάκι φαγητού, γιογιό, στρωματάκι για αλλαγή πάνας), χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Εξουδετερώνει βακτήρια και μικροοργανισμούς E-Coll, σαλμονέλα, MRSA, ροταϊός (η βασική αιτία της παιδικής γαστρεντερίτιδας) και ιούς της γρίπης τύπου Α H1N1, χωρίς να περιέχει άρωμα ή χρώμα και χωρίς χλώριο!

"Dettol, αποστολή μας η υγιεινή καθαριότητα"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.