WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

4+1 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε πριν το σεξ


13 Μαΐου 2016

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν, τόσο περισσότερο ευχαριστιούνται τη σεξουαλική πράξη. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχουν εμπειρία, ξέρουν τι θέλουν και δεν ντρέπονται να εκφράσουν τις επιθυμίες τους. Παρόλα αυτά ακόμα και οι έμπειρες μπορεί να κάνουν λάθη. Στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθετε τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ πριν από το σεξ, ώστε να αποφύγετε τις αμήχανες καταστάσεις. 

  1. Μην πάρετε αντιισταμινικό

Την άνοιξη καραδοκούν αλλεργίες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρετε κάποιο αντιισταμινικό χάπι για την ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης. Όμως, μη κάνετε το λάθος και το πάρετε πριν τη σεξουαλική πράξη, γιατί μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωπες με ξηρότητα στον κόλπο.

  1. Μην πιείτε όλο το μπουκάλι με το κρασί

Ενδεχομένως λίγο κρασάκι σας βοηθήσει να μπείτε σε ένα πιο ερωτικό mood, όμως αν το παρακάνετε είναι πολύ πιθανό να μην έχετε όρεξη για σεξ. Και ο λόγος είναι ότι το αλκοόλ καταστέλλει τα μέρη του νευρικού συστήματος, που είναι υπεύθυνα για τη διέγερση και τον οργασμό. Επιπλέον δεν θα θυμάστε και πολλά την επόμενη μέρα! Κρίμα δεν είναι; Ή μήπως όχι;

  1. Μην τρώτε πικάντικα τρόφιμα

Μπορεί να είστε λάτρεις των πικάντικων τροφίμων, αλλά καλό είναι να τα αποφύγετε πριν από το σεξ. Πείτε "ναι" στα πικάντικα λόγια και "όχι" στις πικάντικες τροφές! Και αυτό γιατί αυτές οι τροφές συνήθως προκαλούν φούσκωμα και αέρια και το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι με το σύντροφο σας, δεν θέλετε να συμβεί τίποτα από αυτά τα δυο!

  1. Μην ξυριστείτε

Αν θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας πριν από τη σεξουαλική πράξη, καλό είναι να το κάνετε μια μέρα πριν. Το ξύρισμα μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σας, προκαλώντας κόκκινα εξανθήματα. Επίσης, καθώς ξυρίζεστε μπορεί να κοπείτε και έτσι το δέρμα σας να είναι ευάλωτο σε πιθανές μολύνσεις, όπως ο έρπης και ο ιός των ανθρώπινων κονδυλωμάτων.

  1. Μη φάτε πολύ

Κάποιες τροφές ακόμα και αυτές που είναι υγιεινές, όπως τα λαχανικά, τα όσπρια και τα προϊόντα ολικής άλεσης, καλό είναι να τις αποφεύγετε πριν από την ερωτική πράξη. Και η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι προκαλούν αέρια. Επίσης, αν καταναλώσετε μεγάλες μερίδες φαγητού θα καταλήξετε με ένα φουσκωμένο στομάχι και δεν θα έχετε όρεξη για τίποτα! Για να αποφύγετε λοιπόν τις αμήχανες καταστάσεις, αφήστε να μεσολαβήσουν 2 ώρες ανάμεσα στο φαγητό και το σεξ. Κάτι θα βρείτε να το καθυστερήσετε λίγο. Ίσως μερικά προκαταρκτικά, πριν τη σεξουαλική πράξη να σας φανούν χρήσιμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.