WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς διατηρεί το σώμα της η Jennifer Aniston;


30 Μαρτίου 2016

031710_jennifer_aniston_beauty_97791116καθευα.jpg

Όλα αυτά τα χρόνια η Jennifer Aniston καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο με το αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα της. Ο χρόνος είναι πολύ καλός μαζί της και τα σημάδια του τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της είναι αμελητέα. Δεν γίνεται να μην έχετε προσέξει το σέξι σώμα, τους γραμμωμένους κοιλιακούς και τα καλλίγραμμα πόδια της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι με αρκετή θέληση όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. 

Είναι λοιπόν λογικό να αναρωτιέστε, πως όλα αυτά τα χρόνια η αγαπημένη μας Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» διατηρεί αυτό το αγαλματένιο σώμα και την άψογη φυσική κατάσταση. Το κλειδί της επιτυχία της βρίσκεται στη πρωινή της ρουτίνα. Κάθε πρωί που ξυπνάει πλένει το πρόσωπο της μόνο με νερό και σαπούνι και αμέσως μετά φτιάχνει το αγαπημένο της smoothie. Η συνταγή περιλαμβάνει ένα μίγμα από λαχανικά και φρούτα μαζί μερικά συμπληρώματα για επιπλέον ενίσχυση. Συνήθως επιλέγει καθαρή πρωτεΐνη, μπανάνες, κατεψυγμένα κεράσια, βατόμουρα, στέβια, ένα μίγμα από χόρτα και σκόνη μάκα. Η μάκα είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό του οργανισμού. Επίσης, αγαπάει το κολλαγόνο, γιατί όπως δηλώνει η ίδια, ενδείκνυται για γερά μαλλιά και νύχια.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας της Jennifer Aniston είναι μέτρο, εγκράτεια και ηρεμία. Μην πιέζετε το σώμα σας και μη το αναγκάζεται να φτάσει στα όρια του. Αντιμετωπίστε τη γυμναστική σαν διασκέδαση και την υγιεινή διατροφή σαν το κατάλληλο καύσιμο για το σώμα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.