WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κάντο όπως η Jennifer Lawrence και χάσε τα περιττά κιλά


18 Μαΐου 2016

Η Jennifer Lawrence είναι μια νέα ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει το Hollywood τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες, όσο και για το σαγηνευτικό βλέμμα και τις τέλειες αναλογίες της. Είναι επίσης από τις λίγες σταρ που έχουν δηλώσει ότι δεν θα έκανε ποτέ μια αυστηρή δίαιτα για να πάρει έναν ρόλο. Εξάλλου έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν υποστηρίζει τις εξαντλητικές δίαιτες και τα skinny πρότυπα. Αντ αυτού θαυμάζει τα υγιή σώματα και προσπαθεί, με μεγάλη επιτυχία όπως διαπιστώνουμε, να διατηρεί ένα όμορφο και υγιές σώμα, χωρίς να καταφεύγει σε διατροφικές ακρότητες.

Ποιο είναι όμως μυστικό της Jennifer Lawrence και διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της, δίχως να στερείτε τις τροφές που αγαπάει; Το πρόγραμμα διατροφής που η ίδια ακολουθεί, δεν αφορά τις δίαιτες εξπρές, παρόλα αυτά αν το ακολουθήσετε θα δείτε πολύ γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σας αλλά και στη διάθεση σας. Επίσης, ασκείται καθημερινά, χωρίς όμως και εδώ να καταφεύγει σε υπερβολές και εμμονές.

Πρόγραμμα γυμναστικής της Jennifer Lawrence

Η σωματική δραστηριότητα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της Jennifer Lawrence. Σε κάθε συνεδρία η όμορφη ηθοποιός κάνει αερόβιες ασκήσεις, γιατί ενισχύουν τους μύες, συμβάλλουν στη καλή λειτουργία της καρδιάς και μειώνουν το στρες και την κατάθλιψη. Εκτός όμως από την αερόβια προπόνηση, απαραίτητη είναι και η γιόγκα, η οποία χαρίζει ένα ευέλικτο σώμα και συμβάλει στην βελτίωση της συγκέντρωσης. Γυμνάζεται μια ώρα κάθε μέρα και κάνει τα πάντα με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να ανεβάζει τους παλμούς.

Πρόγραμμα διατροφής της Jennifer Lawrence

Η πρόσληψη θερμίδων είναι το κλειδί για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Αντί η Jennifer να εστιάζει στην κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων, εστιάζει στις θερμίδες που λαμβάνει σε καθημερινή βάση. Με αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα, έχει τη δυνατότητα να επιλέγει τροφές με βάση τις προτιμήσεις της και να μη νιώθει ότι στερείτε κάποιο φαγητό. Το μυστικό είναι στην ποσότητα, στις θερμίδες δηλαδή που προσλαμβάνει καθημερινά σε σχέση με αυτές που καίει.

Το θέμα δεν είναι να κάνετε εξαντλητικές δίαιτες, αλλά να είστε και να νιώθετε υγιείς. Με τους σωστούς συνδυασμούς στα γεύματα σας, θα αποκτήσετε ένα όμορφο σώμα, χωρίς όμως να πεινάτε. Ο σκοπός είναι να γυμνασμένες και υγιείς και όχι υποσιτισμένες. Αυτό είναι και το μότο ζωής της Jennifer Lawrence.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.