WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι τρώει σε μια μέρα


23 Μαΐου 2016

Έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα του Hollywood και παρόλα αυτά δείχνει ακομπλεξάριστη και συμβιβασμένη με τον χρόνο που περνάει. Και γιατί να μην έχει συμβιβαστεί με την ηλικία της, αφού παρόλο που είναι 47 ετών, μοιάζει πολύ μικρότερη. Η Jennifer Aniston πρέπει να αποτελεί το πρότυπο όλων το γυναικών, όσο αφορά τον τρόπο που γυμνάζεται, τρέφεται και φροντίζει το σώμα της. Μάθε και εσύ το μυστικό της ομορφιάς της και ακολούθησε το.

Το πρωί που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια φτιάχνει ένα smoothie με αβοκάντο, αυγό και λάδι καρύδας. Κάποια πρωινά προτιμάει να τρώει κεχρί με δημητριακά και μια μπανάνα. Το κεχρί είναι ένα τρόφιμο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Είναι μια από τις αγαπημένες τροφές κυρίως των χορτοφάγων.

Το μεσημέρι τρώει μια μερίδα λαχανικών μαζί με άπαχη πρωτεΐνη, ενώ μεταξύ των γευμάτων καταναλώνει σνακ, όπως ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή ένα φρούτο και μια χούφτα καρύδια. Τα σνακ της παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεται και την κρατάνε χορτάτη για πολλές ώρες.

Όταν θέλει να κάνει μια ατασθαλία τρώει μακαρόνια και προτιμάει την καρμπονάρα που της φτιάχνει ο σύζυγος της, διότι όπως έχει δηλώσει τη βρίσκει ακαταμάχητη. Και προσθέτει χαριτολογώντας, ότι δεν ξέρει αν πρέπει να τον μισήσει ή να τον αγαπήσει για αυτό το πιάτο! Για βραδινό προτιμάει κάτι πιο ελαφρύ, όπως για παράδειγμα σαλάτα με κολοκυθάκια και πέστο.

Δεν είναι υπέρ των ακραίων διατροφικών προγραμμάτων, ενώ προτιμάει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, ώστε να μπορεί που και που να κάνει ατασθαλίες. Τέλος, γυμνάζεται καθημερινά, κάνοντας γιόγκα και διαλογισμό, ώστε να έχει ευελιξία και ψυχική υγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.