WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ανάλαφρο καλοκαίρι παρέα με την fytro


11 Ιουλίου 2016

Τώρα το καλοκαίρι, η διάθεση μας γίνεται ανάλαφρη. Το ίδιο όμως πρέπει να είναι και η διατροφή μας. Μία ισορροπημένη διατροφή, με θρεπτικά, γευστικά και ανάλαφρα γεύματα σε συνδυασμό με επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού, είναι απαραίτητη ιδιαίτερα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Στην προσπάθεια αυτή, σύμμαχος μας είναι η fytro. Επιλέγοντας προϊόντα με διατροφικά οφέλη και μέσα από μεγάλη ποικιλία μπορούμε να ετοιμάσουμε ισορροπημένα γεύματα εξασφαλίζοντας στον οργανισμό μας θρεπτικά συστατικά και επάρκεια φυτικών ινών.

Πάρτε μια καλοκαιρινή γεύση: το πρωί ξεκινάμε την μέρα μας με ένα μπολ Δημητριακών fytro. Επιλέγουμε Muesli fytro με τραγανές νιφάδες δημητριακών και αποξηραμένα φρούτα. Το απολαμβάνουμε με γάλα ή δροσερό γιαούρτι. Εναλλακτικά προτείνουμε ένα μπολ με Νιφάδες Βρώμης fytro με β-γλυκάνες ή Bran Flakes και Corn Flakes fytro με βιταμίνες και σίδηρο.

Ετοιμάζουμε νόστιμα και γρήγορα σνακ, με Ρυζογκοφρέτες και Mαρμελάδες με Φρουκτόζη fytro, που θα μας χορτάσουν χωρίς να μας επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και λιπαρά.

Για τα γεύματα μας επιλέγουμε δροσερές σαλάτες με Πλιγούρι fytro, που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και μαγγάνιο που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επίσης πολύ νόστιμες σαλάτες μπορούμε να φτιάξουμε και με τα Ζυμαρικά με αλεύρι σόγιας fytro με φυτικές πρωτεΐνες, εκτός και αν προτιμήσουμε ένα ελαφρύ ριζότο με μανιτάρια και Ρύζι με φλοιό fytro, που είναι πηγή μαγγανίου και φωσφόρου.

Φυσικά δεν ξεχνάμε όλη την ημέρα, να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας, με πολλά ροφήματα και χυμούς όπου προσθέτουμε Καστανή ή Μαύρη Ζάχαρη fytro.

Με την fytro οι προτάσεις είναι πολλές. Μπείτε στο www.fytro.com.gr για να γνωρίσετε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων fytro, να βρείτε υπέροχες συνταγές, χρήσιμες πληροφορίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.