WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί οι υπερ-τροφές έχουν γίνει απαραίτητες στη ζωή μας


13 Οκτωβρίου 2016

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με τέτοιους ρυθμούς που πολλές φορές νομίζω ότι η κοινωνία μοιάζει σαν ταινία στο fast forward. Γρήγορη ρυθμοί ζωής, στρες, απαιτήσεις που συνεχώς αυξάνονται, γρήγορη εξέλιξη στην καριέρα, όλα αυτά μας έχουν οδηγήσει στην αναζήτηση νέων υγιεινών τροφών με προστιθέμενη αξία, που θα μας βοηθήσουν ανταπεξέλθουμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Αν για παράδειγμα καταναλώσουμε φρέσκα φρούτα τότε η βιταμίνη C, θα γίνει ο σύμμαχος μας απέναντι στις λοιμώξεις. Έτσι άρχισα να αναζητώ ένα τρόφιμο που να μου παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζομαι για να ανταπεξέλθω στο τρέξιμο της καθημερινότητας. Και τότε ανακάλυψα τις υπερ-τροφές. Τις οποίες λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, γιατί κατάλαβα ότι μπορούν να γίνουν σύμμαχοι της υγείας μου. Εισάγοντας τις υπερτροφές, και πιο συγκεκριμένα την κινόα, στη ζωή μου έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου και στο σώμα μου, αφού άρχισα να νιώθω ευεξία και ζωτικότητα.

Η κινόα έγινε ο δικός μου διατροφικός σύμμαχος. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βρω τρόπους για να την καταναλώνω γρήγορα και εύκολα. Και διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, όπως για παράδειγμα το γιαούρτι. Ναι σωστά διαβάσατε. Η κινόα ταιριάζει απόλυτα με το γιαούρτι. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς, ανακάλυψα το Harmony 1% Plus ΚΙΝΟΑ της Μεβγάλ, το οποίο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα, γιατί περιέχει την αγαπημένη μου κινόα σε συνδυασμό με mixed berries, κόκκινα και μαύρα φραγκοστάφυλα, μύρτιλα, βατόμουρα και σμέουρα. Με το που άνοιξα το γιαούρτι και το δοκίμασα ένιωσα την απίθανη δροσιστική γεύση και κατάλαβα ότι θα γίνει το αγαπημένο μου σνακ που θα με συντροφεύει όλη την ημέρα. Και έτσι έγινε. Το Harmony 1% Plus ΚΙΝΟΑ δεν το αποχωρίζομαι σχεδόν ποτέ, όχι μόνο για τα ευεργετικά οφέλη που μου χαρίζει, αλλά και για την πλούσια γεύση του.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο ότι λατρεύουμε τις υπερ-τροφές. Και ευτυχώς η Μεβγάλ μας κάνει το καλύτερο δώρο, εντάσσοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά μέσα σε ένα μόνο κύπελλο. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μια από τις γεύσεις, που μας προσφέρουν τα γιαούρτια Harmony 1% Plus.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.