WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί να πιεις καφέ στο γραφείο


Τζουλιάννα Καρνέζη

31 Μαρτίου 2017

coffee.jpg

Μας κρατάει σε εγρήγορση

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καφεΐνη είναι ένα από τα πιο κοινά διεγερτικά. 'Όταν πίνουμε καφέ έχουμε περισσότερη ενέργεια και μας βοηθάει να έχουμε καλύτερες επιδόσεις στο χώρο εργασίας. Το αρωματικό ρόφημα θέτει σε εγρήγορση τον οργανισμό και με αυτό τον τρόπο βελτιώνει την πνευματική απόδοση. Ο πρωινός καφές στη δουλειά επιβάλλεται.

Βελτιώνει την παραγωγικότητα

Το διάλλειμα για καφέ είναι ίσως η πιο σωστή εφεύρεση, αφού όταν κάνουμε μια παύση από τη δουλειά για να πιούμε ένα καφέ, μετά έχουμε περισσότερη ενέργεια. Η καφεΐνη βελτιώνει την αιμάτωση του εγκεφάλου με αποτέλεσμα να αυξάνεται η παραγωγικότητα του οργανισμού. Αυτό μας βοηθάει να αντιδρούμε και να σκεφτούμε γρηγορότερα.

Βελτιώνει τη μνήμη

Αν τώρα τελευταία ξεχνάτε που έχετε βάλει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, πηγαίνετε στο γραφείο και αφήνετε τα έγγραφα σας στο σπίτι και γενικά διαπιστώνετε ότι η μνήμη σας αρχίζει να σας προδίδει, πιείτε μια γουλιά καφέ. Και σε περίπτωση που είστε στο γραφείο και πνίγεστε στη δουλειά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού αρκεί να ζεστάνετε νερό και να φτιάξετε μια από τις απίθανες γεύσεις από τη "χρυσή" συλλογή Nescafé® Cappuccino. Ανάλογα με τη διάθεση σας φτιάχνετε και την ανάλογη γεύση: Nescafé® Cappuccino, για αυτούς που αναζητούν την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ, Nescafé® Cappuccino Latte Vanilla & Latte Caramel για τους λάτρεις των γεύσεων και Nescafé® Cappuccino Mocha που συνδυάζει μοναδικά τον καφέ με την υπέροχη γεύση της σοκολάτας. Με ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι Arabica και Robusta και προσθήκη λεπτοαλεσμένων κόκκων καφέ, δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο.

Ανεβάζει τη διάθεση

Μια κούπα καφέ στο γραφείο ανεβάζει τη διάθεση και βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους. Κάθε φορά που νιώθουμε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, φτιάχουμε μια κούπα Nescafé® Cappuccino και μόνο από το άρωμα η διάθεσή μας ανεβαίνει στα ύψη.

Μας χαλαρώνει

Όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεκουράσουμε τα μάτια μας από την οθόνη του υπολογιστή, βγαίνουμε έξω μαζί με μια κούπα καφέ και περνάμε μερικά λεπτά χαλάρωσης απολαμβάνοντας τον. Άλλωστε όλοι δεν πίνουμε ένα καφεδάκι για να χαλαρώσουμε;

Sponsored by Nescafé® Cappuccino

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.