WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ετοιμαστείτε για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι με σύμμαχο το Fenistil!


RKPT

28 Ιουνίου 2018

fenistil-ro-packshot-highres.jpg

Το Fenistil, που κυκλοφορεί σε μορφή gel αλλά και roll on, δίνει τη λύση και φέτος, καθώς

  • σταματά τη φαγούρα,
  • καταπραΰνει τον ερεθισμό,
  • ανακουφίζει άμεσα και
  • δροσίζει ευχάριστα

Το Fenistil περιέχει μηλεϊνική διμεθινδένη, μια αντιισταμινική ουσία, η οποία καταπραΰνει γρήγορα τη φαγούρα και τον ερεθισμό που μας προκαλούν τα τσιμπήματα εντόμων ή η επαφή με μέδουσες και διάφορα είδη φυτών, όπως η τσουκνίδα. Γι’αυτό όπου κι αν πηγαίνετε, είτε διακοπές στο βουνό ή στη θάλασσα είτε βόλτες τα βράδια στην πόλη, μην ξεχνάτε να έχετε μαζί σας ένα Fenistil gel ή Roll On.

Επιπλέον, η νέα καμπάνια του Fenistil αυτή την περίοδο περνάει το μήνυμα της ατέλειωτης περιπέτειας που έχουν ανάγκη να ζήσουν τα παιδιά, μέσω χαριτωμένων μικρών ηρώων με τις ξεκαρδιστικές τους ιστορίες για τις περιπέτειές τους με τα κουνούπια. Όλα αυτά μαζί με τον υπερήφανο υποστηρικτή της περιπέτειας που δεν είναι άλλος από το Fenistil. Δείτε το νέο video εδώ:    https://www.youtube.com/watch?v=AAg-9eg4Hnc

Το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ. Η συνεχής χρήση του Fenistil να μην υπερβαίνει τις 7 ημέρες. Να μην χρησιμοποιείται σε φλεγμονή ή ανοιχτό τραύμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.