Γνωστή διαιτολόγος αποκαλύπτει το μυστικό για να χάσουμε εύκολα τα περιττά κιλά

Τζουλιάννα Καρνέζη
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
tamara-bellis-225635-unsplash.jpg

Όταν αποφασίσετε να χάσετε κιλά διαπιστώνετε πως είναι μια δύσκολη διαδικασία και πολλές φορές στην πορεία κουράζεστε και τα παρατάτε. Γιατί εκεί που μπαίνετε για τα καλά στο νόημα, στερείστε τα αγαπημένα σας γλυκά και φαγητά με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και τελικά να εγκαταλείπετε.

 

Διαβάστε εδώ: Πώς θα δεν θα πάρετε βάρος στην εμμηνόπαυση

Ωστόσο η προσπάθεια απώλειας κιλών δεν θα πρέπει να σας αγχώνει, γιατί υπάρχει ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει να χάσετε τα τελευταία κιλά που σας ταλαιπωρούν. Η γνωστή διαιτολόγος Laura Burak από τη Νέα Υόρκη μας το αποκάλυψε και πιθανότατα δεν είναι αυτό που νομίζετε.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Need a reboot? The next Clean Eating Challenge starts MONDAY! Sign up for the week and get all the good stuff, including a shopping list, 1-week meal plan and ++++ Best part you take part from any where in the world. Check out my website for more details, message me, or email me [email protected] for more info and to sign up. $75 newbies, $50 repeaters, priceless knowledge you can use for years to come. #cleaneating #challenge #cleaneats #debloat #food #foodie #healthy #healthymind #healthybody #cleanfood #nojunk #knowledgeispower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη By Laura Burak MS, RD, CDN (@getnakednutrition) στις

 

Σύμφωνα λοιπόν με τη διαιτολόγο το κλειδί για να χάσετε βάρος αλλά και για να διατηρήσετε αυτή την απώλεια, είναι να μη νιώθετε ότι στερείστε τις αγαπημένες σας τροφές. Μπορεί οι μεγάλες περικοπές σε θερμίδες να οδηγούν σε απώλεια βάρους, ωστόσο τα κιλά που χάνετε είναι κυρίως μυϊκός ιστός, ενώ το ζητούμενο είναι να χάσετε λίπος. Επίσης όσοι ακολουθούν στερητικές δίαιτες, εκτός του ότι κινδυνεύουν από διάφορα προβλήματα υγείας, καταλήγουν να πάρουν ξανά το βάρος που έχασαν, εάν όχι και περισσότερο, δεδομένου ότι μειώνεται σημαντικά ο μεταβολισμός.

Διαβάστε εδώ: Οι ειδικοί μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για να χάσουμε τα περιττά κιλά

Σύμφωνα λοιπόν με τη Laura Burak ο μόνος τρόπος για να πετύχετε μακροπρόθεσμο αδυνάτισμα είναι να αντιμετωπίζετε το φαγητό ως καύσιμο και να αντικαταστείτε σιγά σιγά τις επεξεργασμένες τροφές με πιο υγιεινές. Με αυτή την τακτική θα καταφέρετε να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες, χωρίς να νιώσετε ότι στερηθήκατε τις αγαπημένες σας τροφές και φυσικά θα πετύχετε μακροπρόθεσμη απώλεια κιλών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα