WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πόσες φορές έχεις πει «Να’ χα τώρα μια μπίρα» αλλά δεν ήταν ώρα για αλκοόλ; #toramporeis


12 Απριλίου 2019

heineken_0.0_gym_product_2_0_0.jpg

Η μπίρα είναι το ποτό της παρέας και της λαχταράς οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα. Ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο γραφείο, τη στιγμή που πατάς τα πλήκτρα του υπολογιστή σου ξεφεύγει αυθόρμητα η φράση: «Μακάρι να είχαμε ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα….». Και οι συνάδελφοι σου σε κοιτάνε και χασκογελάνε. Όμως εσύ το εννοείς, γιατί η μπίρα σου θυμίζει ξέφρενους χορούς σε κάποιο μπιτσόμπαρο και κάτι ξημερώματα σε ερημικές παραλίες με φωτιά και βραδινό μπάνιο, που κατέληξε σε πρωινό.

Αλλά βρίσκεσαι στη δουλειά και με λύπη συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό. Και σκέφτεσαι όλες εκείνες τις στιγμές που λαχταρούσες ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα, αλλά δεν την ήπιες γιατί περιέχει αλκοόλ. Σκέφτεσαι όλες τις φορές που καθώς έβγαινες και έπαιρνες το κράνος του ποδηλάτου σου ή το skateboard σου ή το μηχανάκι σου, άνοιξες το ψυγείο για να αρπάξεις ένα μπουκάλι παγωμένη μπίρα, αλλά τελικά δεν το έκανες και έφυγες μόνο με ένα μπουκάλι νερό.

Σκέφτεσαι όλες τις φορές που όταν έβγαινες με τους φίλους σου και δε μπορούσες να πιεις αλκοόλ, εκείνοι σου λέγανε την ατάκα «Πάλι θα μας κοιτάζεις με ένα ποτήρι νερό στο χέρι;»

Είναι και η εποχή τώρα που τα γυάλινα μπουκάλια μπίρας έχουν μόνιμη θέση στην πόρτα του ψυγείου σου. Την αγαπάς έτσι κι αλλιώς, αλλά όταν ξεκινάνε οι ζέστες όπως και να το κάνουμε τη λαχταράς ακόμα πιο πολύ. Πάει με όλες τις ώρες, κυρίως με εκείνες που μαγειρεύεις ή τρως το αγαπημένο σου φαγητό και θέλεις να δημιουργήσεις γευστικές συζυγίες. Πόσες ήταν οι στιγμές που έχεις θελήσει να την πιείς μονορούφι, αλλά έχεις διστάσει λόγω της περιεκτικότητάς της σε αλκοόλ; Γιατί τι γεύση θα είχε το φαγητό χωρίς εκείνη;

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να πας για μια μπίρα, ακόμα και εάν δεν πίνεις αλκοόλ; Γιατί η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που πας για ποτό και δεν πίνεις, πρέπει να απολογηθείς. Και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εσύ που λαχταράς ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα, η ώρα ή το περιβάλλον σε περιορίζει.

Τώρα η νέα Heineken 0.0 καταρρίπτει τους περιορισμούς και σου χαρίζει απόλαυση χωρίς ενοχές και χωρίς όρια. Με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπίρα, η νέα Heineken 0.0 είναι μια ξεχωριστή μπίρα χωρίς αλκοόλ που θα σε συντροφεύσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η τέλεια ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης, σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται, καθιστούν την Heineken 0.0 την ιδανική δροσιστική επιλογή. Και φυσικά είναι η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα!

Γιατί είναι ωραίο να μπορείς να απολαμβάνεις ένα ποτήρι μπίρα την ώρα που ετοιμάζεις το μεσημεριανό σου γεύμα ή κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά. Γιατί είναι ωραίο μετά από το αγαπημένο σου σπορ να πίνεις μια Heineken 0.0 για να δροσιστείς. Γιατί είναι ωραίο να απολαμβάνεις το ποτό σου μαζί με τους κολλητούς σου, χωρίς να έχεις τους περιορισμούς του αλκοόλ.

Γιατί με την #Heineken0.0 #ToraMporeis #Heinekengr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.