WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι τρώει η Gwyneth Paltrow σε μια ημέρα και παραμένει τόσο εντυπωσιακή


Τζουλιάννα Καρνέζη

12 Ιουνίου 2019

abaca_634143_049.jpg

Kάθε της εμφάνιση μας κόβει την ανάσα, είναι σέξι, μητέρα δυο παιδιών και αρκετά ταλαντούχα. Ο λόγος γίνεται για τη Gwyneth Paltrow, η οποία παρόλο που διανύει τη δεκαετία των 40 δείχνει σαν εικοσάρα. Όπως όμως έχει ομολογήσει η ίδια, δεν απέκτησε αυτό το αψεγάδιαστο σώμα με κάποιο μαγικό τρόπο, αλλά επειδή ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Διαβάστε εδώ: Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τη γλουτένη από τη διατροφή σας

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τη διατροφή και ίσως πολλές φορές το παρακάνει.

Το πρωί με το που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα πράσινο smoothie, που την κρατάει χορτάτη για αρκετές ώρες. Για μεσημεριανό επιλέγει άπαχη πρωτεΐνη με σαλάτα, ενώ το βράδυ προσπαθεί να τρώει κάτι ελαφρύ και αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη ζάχαρη, το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και τη γλουτένη.

Ενώ όταν θέλει να χάσει κιλά ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, επιβάλλοντας τον εαυτό της σε σε μια διατροφή που δεν ξεπερνά τις 300 θερμίδες και την ακολουθεί για 3 ημέρες. Μέχρι τις έξι το απόγευμα δεν τρώει καθόλου στερεές τροφές, ενώ μετά τις έξι τρώει κοτόπουλο αλλά σε μικρή ποσότητα.

Διαβάστε εδώ: Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι έχετε προβλήματα στους νεφρούς

Η διατροφή που ακολουθεί η διάσημη ηθοποιός είναι αρκετά αυστηρή και δεν παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά. Γι αυτό λοιπόν εάν θελήσετε να χάσετε κιλά καλόν είναι να συμβουλευτείτε πρώτα τον ειδικό. Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε πως ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η κατανάλωση λιγότερο από 1000 θερμίδες είναι επικίνδυνη για την υγεία.

Τέλος πρέπει να επισημάνω ότι για να αφαιρέσετε ένα τρόφιμο ή ένα συστατικό από τη διατροφή σας, όπως είναι η γλουτένη, θα πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Η δια βίου δίαιτα χωρίς γλουτένη είναι η θεραπεία για τα άτομα με κοιλιοκάκη και δεν συστήνεται σε υγιείς ανθρώπους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.