WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το τέχνασμα της Jennifer Lopez για να μην παίρνει κιλά κάθε φορά που τρώει έξω


8 Οκτωβρίου 2019

Το τέχνασμα της Jennifer Lopez για να μην παίρνει κιλά κάθε φορά που τρώει έξω

Η τέλεια σιλουέτα της Jlo, ακόμα και τώρα που πλησιάζει τα 50, δεν είναι αποτέλεσμα (μόνο) τύχης. Έχει γίνει με σκληρή δουλειά και σωστή διατροφή. Ποιο είναι λοιπόν τα μυστικό της (εκτός από τα καλά γονίδια); Η ίδια αποκάλυψε πως έχει ένα απλό τέχνασμα για να μην παίρνει πολλές θερμίδες κάθε φορά που τρώει σε ένα εστιατόριο. 

 

Συγκεκριμένα η σταρ αποκάλυψε πως κάνει δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι γεμίζει το πιάτο της το μισό με λαχανικά και το άλλο μισό με μια άπαχη πηγή πρωτεΐνης. Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της είναι κοινωνικός άνθρωπος και της αρέσει να ξοδεύει χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια, γι αυτό και βγαίνει συχνά έξω για φαγητό. Γι αυτό και όταν τρώει σε ένα εστιατόριο προσπαθεί να κάνε υγιεινές επιλογές και να επιλέγει πιάτα με χαμηλές θερμίδες. 

Το δεύτερο που κάνει είναι να πίνει πολύ νερό. Έχει πει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για τη διατήρηση της σιλουέτας της. Μάλιστα η  J. Lo αποκάλυψε ότι έχει πάντα μαζί της ένα φλιτζάνι με νερό και ότι πολλοί νομίζουν ότι πίνει αλκοόλ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. 

Πηγή κεντρικής φωτό: Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.