WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Kate Hudson: Αποκαλύπτει πώς έχασε 5 κιλά σε μια μόλις εβδομάδα


Τζουλιάννα Καρνέζη

11 Ιανουαρίου 2020

Kate Hudson: Αποκαλύπτει πώς έχασε 5 κιλά σε μια μόλις εβδομάδα

Δεν είναι ασυνήθιστο να βάζουμε βάρος κατά τη διάρκεια των διακοπών - και προφανώς αυτό συνέβη και στην Kate Hudson. Η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στις γιορτές πήρε 5 κιλά και γι αυτό αποφάσισε να τα χάσει και να ξαναγυρίσει στο ιδανικό βάρος της που είναι 56 με 57 κιλά.

Η όμορφη ηθοποιός μοιράζετε μαζί μας τη διατροφή που ακολούθησε και κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά των γιορτών. 

Η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο περιλαμβάνει αρκετούς χυμούς, όπως χυμός από σέλινο, ενώ αποφεύγει τα συσκευασμένα τρόφιμα, το αλάτι, τη ζάχαρη, τα τηγανητά και τα λιπαρά και προσπαθεί η διατροφή της να είναι «καθαρή» και ισορροπημένη. 

Φυσικά εκτός από τη διατροφή γυμνάζεται τακτικά. Κάνει καθημερινά yoga, ώστε να διατηρήσει σε καλή κατάσταση το σώμα της και να επιφέρει την απαραίτητη ψυχική ηρεμία. Της αρέσει επίσης να κάνει τραμπολίνο, άλατα με σχοινάκι και να τρέχει. Η αγαπημένη της γυμναστική όμως είναι οι πιλάτες, γιατί γραμμώνουν το σώμα , ενισχύουν τη δύναμή και βοηθούν στη στάση του σώματός. 

jenny.gr

«Εάν δεν θέλεις να πιέσεις τον εαυτό σου, δοκίμασε διάφορα είδη γυμναστικής. Ανακάλυψε ποιο είναι αυτό που σε διασκεδάζει και σε κάνει να νιώθεις καλά. Αυτό με τον καιρό θα γίνει ένας τρόπος ζωής. Εάν ξεκινήσεις, δεν θα σταματήσεις. Πρέπει να μάθεις να το απολαμβάνεις. Εκεί βρίσκεται και το νόημα» λέει η Kate Hudson, δίνοντας έτσι και τη δική της συμβουλή στις θαυμάστριες της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.