WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Καθαρίστε τους πνεύμονές σας σε μόλις 3 ημέρες


Τζουλιάννα Καρνέζη

16 Φεβρουαρίου 2020

Καθαρίστε τους πνεύμονές σας σε μόλις 3 ημέρες

Σύμφωνα με τον Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο καπνίζουν και 5 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που σχετίζονται με τον καπνό.

Πρόκειται για ένα άτομο που πεθαίνει κάθε έξι δευτερόλεπτα. Αν και οι καπνιστές δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τους πνεύμονες, είναι προφανές ότι οι πνεύμονες ενός καπνιστή είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους μη καπνιστές. Η καλύτερη συμβουλή θα ήταν να σταματήσετε το κάπνισμα, αλλά αν δυσκολεύεστε να το κάνετε, μπορείτε τουλάχιστον να αποφύγετε μεγαλύτερες βλάβες. Γι αυτό παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια φυσική συνταγή που θα καθαρίσει τους πνεύμονές σας σε μόλις 3 μέρες.

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που καπνίζουν για περισσότερο από 5 χρόνια βιώνουν βρογχίτιδα και βήχα. Δοκιμάστε αυτό το κόλπο και δείτε τα αποτελέσματα.

Τι θα χρειαστείτε: 

400 γραμμάρια κομμένο κρεμμύδι

2 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά

1 λίτρο νερού

400 γραμμάρια καφέ ζάχαρη

1 μικρό κομμάτι ρίζα τζίντζερ

Μπορείτε να το προετοιμάσετε όπως παρακάτω:

Σε μια κατσαρόλα, βράστε το νερό και την καστανή ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε το κρεμμύδι και τη ρίζα τζίντζερ. Στο τέλος, προσθέστε τον κουρκουμά και το τζίντζερ. Όταν το μίγμα αρχίσει να βράζει, θα πρέπει να μειώσετε τη θερμοκρασία. Αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια αποθηκεύστε το στο ψυγείο.

Πιείτε αυτό το ρόφημα κάθε πρωί πριν από το πρωινό και το βράδυ 2 ώρες μετά το τελευταίο σας γεύμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάντε κάποια άσκηση κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας. Αν είναι δυνατόν, μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό μπάνιο, αλλά όχι περισσότερο από 20 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας θα εξαλείψει τις τοξίνες πιο εύκολα. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.