WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες;


6 Απριλίου 2021

Ποιο συμπλήρωμα διατροφής ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες;

Ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά, θα πρέπει να τρέφεται και σωστά. Θα πρέπει δηλαδή να ακολουθεί μια τέτοια διατροφή που θα του παρέχει όλα τα οφέλη, θα του παρέχει ενέργεια, υγεία και ευεξία. 

Όμως, όσο αφορά τις γυναίκες, οι ανάγκες τους μπορεί να είναι λίγο πιο εξειδικευμένες. Ως παιδιά οι διατροφικές απαιτήσεις των αγοριών και των κοριτσιών είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιες. Αλλά στην εφηβεία οι γυναίκες αναπτύσσουν μοναδικές διατροφικές ανάγκες. Καθώς μεγαλώνουν ο οργανισμός τους περνάει από διάφορες φυσικές και ορμονικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να μεταβάλλονται και οι απαιτήσεις.  

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλούς ρόλους και σχέσεις, να εξισορροπήσει τις δικές της ανάγκες, αυτές της εργασίας της και των αγαπημένων της προσώπων, αλλά και να διαχειριστεί το χρόνο κατάλληλα και δίκαια για όλους. Στην προσπάθεια αυτή πολλές φορές ξεχνάει να φάει, ή αντιθέτως «τσιμπολογάει» συνέχεια και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να κοιμηθεί, να έχει εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή να νιώθει ότι οι δυνάμεις της την έχουν εγκαταλείψει. 

Όμως εάν δεν φροντίσουμε πρώτα τις ανάγκες μας, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε κανέναν από τους ρόλους μας. Σύμμαχος λοιπόν κάθε γυναίκας σε όλη αυτή την προσπάθεια να φροντίσει τον εαυτό της και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι οι Βιταμίνες ζελεδάκια Chewy Vites από την Vican

Chewy Vites Adults - Sweet Dreams για έναν καλύτερο ύπνο 

jenny.gr

Γνωρίζετε ότι ο ποιοτικός ύπνος είναι πιο σημαντικός από την άσκηση και την υγιεινή διατροφή; Έτσι εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου η καλύτερη επιλογή είναι οι μασώμενες βιταμίνες σε μορφή ζελεδάκια, με μελατονίνη και βιταμίνη Β6.

Η μελατονίνη είναι η ορμόνη που παίζει σημαντικό ρόλο στους κύκλους του ύπνου και είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση του κιρκαδιανού ρυθμού του σώματος (φως-σκοτάδι, μέρα - νύχτα). Η μελατονίνη παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευεξία και τη χαλάρωση του σώματος, που συμβάλλει στην συνολική καλή υγεία του οργανισμού.

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και στη σύνθεση νευροδιαβιβαστών, καθώς και στη βελτίωση της διάθεσης.

Chewy Vites Adults - Immune Function- Για δυνατό ανοσοποιητικό  

jenny.gr

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί την γραμμή άμυνας του ανθρώπου, απέναντι σε κάθε παθογόνο μικροοργανισμό που μπορεί να τον οδηγήσει στο να νοσήσει. Γι αυτό και είναι σημαντικό να προετοιμάζουμε το σώμα μας επιλέγοντας τις μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε μορφή ζελεδάκια, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. 

Tα Chewy Vites Immune Function με βιταμίνη C περιέχουν 6 σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα για τον οργανισμό: Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β12, ψευδάργυρο και σελήνιο, που όλα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού. Αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους δυσκολεύονται με την κατάποση βιταμινών. Με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Chewy Vites Adults - Hair, Skin & Nails- Για λαμπερά μαλλιά, δέρμα και δυνατά νύχια 

jenny.gr

Η εικόνα μας αποτελεί καθρέφτη της ψυχής και της υγείας μας. Το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας είναι βασικά στοιχεία της εμφάνισής μας. Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια είναι οι μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε μορφή ζελεδάκια, που συμβάλλουν στην καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. 

Περιέχουν 14 βιταμίνες και μέταλλα, εκ των οποίων οι 5 είναι πολύ σημαντικές για την ενίσχυση και την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών: Βιταμίνη Α και C, βιοτίνη, ψευδάργυρος και σελήνιο. Αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους δυσκολεύονται με την κατάποση βιταμινών. Με ευχάριστη γεύση μούρων.

Chewy Vites Adults - Multivitamin Complex- Για καλή φυσική υγεία 

jenny.gr

Η διατήρηση της καλής φυσικής υγείας προκαλεί αίσθημα σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Οι μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε μορφή ζελεδάκια είναι η καλύτερη επιλογή για να έχουμε καλής φυσική υγεία.

Τα Chewy Vites Adults - Multivitamin Complex περιέχουν ένα σύμπλεγμα βιταμινών που βοηθούν στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Οι βιταμίνες Α, Β6 και Β12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες Β12, Β6, νιασίνη, παντοθενικό οξύ και φολικό οξύ συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης. Η βιοτίνη, το παντοθενικό οξύ, η νιασίνη, η Β12 και η Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού. Αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους δυσκολεύονται με την κατάποση βιταμινών. Με ευχάριστη γεύση μούρων.

Chewy Adults - Apple Cider Vinegar- Για την ενίσχυση του μεταβολικού ρυθμού

jenny.gr

Αν έχετε παρατηρήσει κάθε χρόνο σας γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τρώτε ό,τι θέλετε και να διατηρείτε το σωματικό σα βάρος. Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς μεγαλώνουμε μειώνεται ο βασικός μεταβολικός ρυθμός. Για να ενισχύσετε τον μεταβολικό σας ρυθμό δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις μασώμενες βιταμίνες ενηλίκων σε μορφή ζελεδάκια. 

Τα Chewy Adults - Apple Cider Vinegar περιέχουν ένα σύμπλεγμα με μηλόξυδο, βιταμίνη C και βιταμίνη Β6, που βοηθούν τον οργανισμό σε δεκάδες διεργασίες. Το μηλόξυδο είναι γνωστό για τα δεκάδες οφέλη του: έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθά στη διαχείριση του βάρους, έχει λιποδιαλυτική δράση, ανακουφίζει από τη δυσπεψία και δημιουργεί αίσθημα κορεσμού, τονώνει την επιδερμίδα, βοηθά στην καλή διάθεση και βοηθά στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της κοινής γρίπης, ενισχύει το ανοσοποιητικό, προστατεύει τα κύτταρα, βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου, ενώ η βιταμίνη Β6 βοηθά στην εγκεφαλική και καρδιαγγειακή υγεία, καθώς και στην καλή διάθεση. Με ευχάριστη γεύση μήλου.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σωματικές αλλαγές οδηγούν τον οργανισμό σε διαφορετικές ανάγκες για θρεπτικά συστατικά. Επομένως, η διατροφή μας πρέπει να προσαρμόζετε στις υπάρχουσες ανάγκες μας και φυσικά έχοντας πάντα μαζί μας τις βιταμίνες Chewy Vites της Vican μπορούμε να έχουμε υγεία και ευεξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.