WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Wasa: Μια καθημερινή συνήθεια που μας φτιάχνει τη διάθεση


1 Ιουνίου 2021

Wasa: Μια καθημερινή συνήθεια που μας φτιάχνει τη διάθεση

Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, υποχρεώσεις και ξανά από την αρχή. Η ζωή πολλές φορές μοιάζει σαν μια ρόδα που γυρνάει μαζί με ένα ποντικάκι στο κλουβί του. Και τότε είναι που αναρωτιόμαστε πόσο εύκολο είναι να ξεφύγουμε από αυτό και να νιώσουμε και πάλι παιδιά. 

Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο, γιατί από τη στιγμή που θα καταφέρουμε να παρεκκλίνουμε έστω και λίγο από το πρόγραμμα μας, η διάθεση μας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σκεφτείτε το κάπως έτσι: τα καλά και τα άσχημα νέα επηρεάζουν τη διάθεσή μας, σωστά; Με τον ίδιο τρόπο, οποιαδήποτε φυσική ή περιβαλλοντολογική αλλαγή μπορεί να μεταμορφώσει τα συναισθήματά μας. Είναι τόσο απλό τελικά. 

Η καλή διάθεση μπορεί να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας, αν απλά βρούμε αυτή την καθημερινή συνήθεια που μας κάνει χαρούμενους. Αν απλά προσπαθήσουμε να βρούμε τη χαμένη αρμονία με τον εαυτό μας, με το σώμα μας, με τη φύση που μας περιβάλλει. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σήμερα κιόλας να κάνουμε πράγματα ουσιαστικά που μας ευχαριστούν, ας αγαπήσουμε το σώμα μας με τις ατέλειες του και ας βάλουμε στη ζωή μας λίγο πιο συχνά την επαφή με τη φύση και την άσκηση. 

jenny.gr

Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, λίγο χρόνο και το αγαπημένο μας σνακ χρειαζόμαστε και είμαστε έτοιμοι. Αρκεί να κοιτάξουμε γύρω μας και σίγουρα θα εντοπίσουμε ένα πράσινο σημείο κάπου στον ορίζοντα, όπου θα μπορούμε να πάμε και να κάνουμε μια βόλτα, ένα τρέξιμο και γιατί όχι τις αγαπημένες στάσεις της γιόγκα. Δεν χρειάζεται να έχουμε εξ αρχής καλή διάθεση, γιατί αυτή θα μας βρει εκεί. 

Γιατί τα απλά και ουσιαστικά πράγματα κάνουν τη διαφορά. Και αυτά είναι που έχουμε ανάγκη, όπως ανάγκη έχουμε και τις αγαπημένες μας φρυγανιές Wasa, οι οποίες εκτός ότι είναι πολύ θρεπτικές, μας φτιάχνουν και τη διάθεση.

jenny.gr

Είναι εκείνη η αγαπημένη συνήθεια, που μας επιτρέπει να αποδράσουμε για λίγο από την καθημερινότητα και που μπορούμε να απολαύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας: Ως συνοδευτικό στις βόλτες μας στη φύση, ως μια πηγή ενέργειας λίγο πριν κάνουμε γυμναστική ή ως ένα απλό συνοδευτικό για τα κυρίως γεύματα της ημέρας στο σπίτι ή στο γραφείο. Οι φρυγανιές Wasa γίνονται η αφορμή για να απολαύσουμε τη φύση, τη συντροφικότητα, αλλά και κάθε μικρή στιγμή ευτυχίας. 

Το καλύτερο βέβαια σε ό,τι αφορά τις Wasa, δεν είναι απλώς ότι μας φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά πως εκτός από πεντανόστιμες, περιέχουν μία πληθώρα θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Διαθέτουν φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο, φωσφόρο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, ενώ έχουν λίγες θερμίδες, οπότε μπορούμε να τις καταναλώσουμε χωρίς ενοχές. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν τις φρυγανιές Wasa τη βάση για μία ισορροπημένη διατροφή.

jenny.gr

Οι επιλογές φυσικά είναι πολλές, διότι εκτός από τις Wasa Original που περιέχουν μείγμα σπόρων σίκαλης και μπορούν να μας συνοδέψουν παντού, υπάρχουν οι φρυγανιές Ολικής Άλεσης με 100% αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, οι Delikatess που με την εκλεπτυσμένη γεύση τους ταιριάζουν με πολλές και διαφορετικές γαρνιτούρες, οι Fibre από αγνό πίτουρο σιταριού, οι Sesam Gourmet με λευκούς και μαύρους σπόρους σουσαμιού, σιτάρι και προζύμι, οι Gluten Free χωρίς γλουτένη και λακτόζη με απολαυστική τραγανή υφή και τέλος, οι Musli Gourmet από νιφάδες δημητριακών.

jenny.gr

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι πως η Wasa αναλαμβάνει δράση για την προστασία του πλανήτη, γιατί αντισταθμίζει το διοξείδιο του άνθρακα που παράγει στο 100% και έτσι καταφέρνει να μένει πιστή στις βασικές της αξίες κάνοντας πράξη την αγάπη για τη φύση, την προοδευτικότητα αλλά και την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, όχι μονάχα για εσάς κι εμάς αλλά και για κάθε μελλοντική γενιά. Πώς το καταφέρνει; Μετρώντας και μειώνοντας στο ελάχιστο το αποτύπωμά της σε άνθρακα και αντισταθμίζοντάς το στο έπακρο μέσα από έργα που βοηθούν σημαντικά στην προστασία και ανάπλαση του πλανήτη. 

Οι Wasa μας υπενθυμίζουν πως οι απλές επιλογές είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά και που μπορούν, όχι μόνο να μας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά και να βγάλουν στην επιφάνεια την well-being πλευρά μας. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.