WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιότητα μπροστά από την εποχή της: Βαδίζοντας στο μέλλον με συσκευές υψηλής απόδοσης & βιωσιμότητας


28 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιότητα μπροστά από την εποχή της: Βαδίζοντας στο μέλλον με συσκευές υψηλής απόδοσης & βιωσιμότητας

Είναι ένα όνομα που μας συνοδεύει εδώ και χρόνια, από το πατρικό μας μέχρι το πρώτο δικό μας σπίτι και από τους χώρους εργασίας μας μέχρι τους χώρους αναψυχής και εστίασης που επισκεπτόμαστε. Οι συσκευές Miele είναι συνυφασμένες με κάθε πτυχή της ζωής μας, υπάρχουν τόσο στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας όσο και στα μελλοντικά μας σχέδια για την αναβάθμιση του σπιτιού μας.

Με πίστη στις αξίες της και ισχυρή παράδοση στην κατασκευή συσκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το λογότυπο Miele είναι για περισσότερα από 50 χρόνια συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και πρωτοποριακής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

jenny.gr

Διατηρώντας την υψηλή τεχνολογία στο επίκεντρο, η Miele επιδίδεται στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων με διαισθητικό σχεδιασμό, μοναδική άνεση χρήσης και δυνατότητες δικτύωσης που επιτρέπουν τον εξ’ αποστάσεως χειρισμό. Στόχος της, η δημιουργία ξεχωριστών εμπειριών σταθερά μέσα στα χρόνια, μέσα από πρωτοποριακές λειτουργίες που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα των χρηστών.

Η νέα παγκόσμια καμπάνια της «Ποιότητα Μπροστά από την Εποχή της» εκφράζει τις βασικές αξίες της εταιρίας που συμπυκνώνονται σε 3 βασικές έννοιες: δεξιοτεχνία, απόδοση και βιωσιμότητα. Η καμπάνια υπογραμμίζει τη μακροχρόνια απόδοση για την οποία έχουν κατασκευαστεί τα προϊόντα Miele παρέχοντας ένα επίπεδο ποιότητας και βιωσιμότητας - σημαντικά σημεία αναφοράς για την κουλτούρα της.

jenny.gr
jenny.gr

Η καμπάνια σηματοδοτεί την αφοσίωση της εταιρείας στην αέναη βελτίωση όπως εκφράζεται μέσω του motto «Immer besser» - «Πάντα καλύτερα» προσφέροντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

«Ποτέ δεν μείναμε απλά ικανοποιημένοι με το καλύτερο -το motto «Πάντα καλύτερα» βρίσκεται στο DNA μας. Κατασκευάζουμε και τελειοποιούμε κάθε λεπτομέρεια για να παρέχουμε υπερσύγχρονες συσκευές, σχεδιασμένες να διαρκούν 20 χρόνια. Γιατί η διάρκεια ζωής μιας συσκευής είναι η απόλυτη μορφή βιωσιμότητας».

Η νέα καμπάνια «Ποιότητα μπροστά από την εποχή της» πρεσβεύει τις παραπάνω βασικές αξίες με τον πιο ισχυρό τρόπο.

Την ποιότητα μπροστά από την εποχή της είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε προχωρώντας στο μέλλον με συσκευές Miele. Kατασκευασμένες με δεξιοτεχνία και ελεγμένες ώστε να εξασφαλίζουν βιωσιμότητα και υψηλές επιδόσεις με συνέπεια μέσα στα χρόνια, υπόσχονται να δώσουν στην καθημερινότητά μας μια νέα διάσταση.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.