WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι 3 συνήθειες της Meghan Markle που τη βοηθούν να κοιμάται σαν πουλάκι


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2021

Οι 3 συνήθειες της Meghan Markle που τη βοηθούν να κοιμάται σαν πουλάκι

Ο ύπνος δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους. Κάποιοι υποφέρουν από αυπνίες ή/και ξαφνικά ξυπνήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι ειδικοί όμως φωνάζουν για τη σημασία της ρουτίνας και της σταθερότητας. Και η Meghan Markle δείχνει να το γνωρίζει πολύ καλά. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 πράγματα που κάνει σε καθημερινή βάση και που της εγγυώνται ότι θα κοιμηθεί ποιοτικά.

Έχει μιλήσει πολλάκις για τα ευεργετικά οφέλη της yoga. Μεταξύ άλλων, ενδυναμώνει, αυξάνει την ευλυγισία, σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενη, αυξάνει τη συγκέντρωση και συμβάλει στη βελτίωση του ύπνου.

Η δεύτερη κίνηση ματ είναι ότι φροντίζει να ξυπνά όσο πιο νωρίς γίνεται. Εκτός του ότι έτσι δημιουργεί μία σταθερή ρουτίνα, θέλει να νιώθει ότι έχει όλη τη μέρα μπροστά της για να κάνει αυτά που θέλει. Ταυτόχρονα, ξεκινά χαλαρά με μουσική για να πάει καλά η υπόλοιπη μέρα. Και να κοιμηθεί το βράδυ σαν πουλάκι.

Τέλος, η Meghan λέει όχι στην καφεΐνη, εδώ και χρόνια. Έχει καταλάβει ότι την επηρεάζει και έτσι έχει αντικαταστήσει τον πρωινό καφέ με ένα power smoothie που περιλαμβάνει μήλο, σπανάκι, kale, λεμόνι και τζίντζερ, και την ξυπνά με ενέργεια. Αυτό τη βοηθά να κοιμάται πιο εύκολα.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/meghanmarkle_official

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.