WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι καλύτερες ιδέες για γρήγορα και υγιεινά γεύματα


JTeam

17 Μαΐου 2022

Οι καλύτερες ιδέες για γρήγορα και υγιεινά γεύματα
Τέσσερις πεντανόστιμες επιλογές, για να γλείφουν τα δάχτυλά τους μικροί και μεγάλοι!

Η καθημερινότητα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς κι η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές νιώθουμε ότι ένα 24ωρο μόνο δεν μας φτάνει. Μέσα σε αυτό, πρέπει να εργαστούμε, να διευθετήσουμε δουλειές και υποχρεώσεις και φυσικά να μαγειρέψουμε, είτε για εμάς, είτε για όλη την οικογένεια.

Και μετά από μια κουραστική ημέρα, πιθανώς το μαγείρεμα να μην ακούγεται και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Αν, όμως, η διαδικασία γίνει γρήγορη κι εύκολη και το αποτέλεσμά της είναι κι υγιεινό, δεν θα το προτιμούσατε; Σίγουρα ναι, αφού πλέον όλοι ψάχνουμε τις επιλογές που θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας γλιτώσουν χρόνο και κόπο.

Και τη βοήθεια που χρειαζόμαστε έρχεται να δώσει η ΠΙΝΔΟΣ με τη νέα σειρά προϊόντων της, «Έτοιμα Ψημένα», εμπλουτίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ευρεία γκάμα προϊόντων της, από κοτόπουλο υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Όλες οι επιλογές από τη σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ, αποτελούν την ιδανική και πιο νόστιμη καθημερινή επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, ενώ είναι έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά (από 4' έως 10'!), προσφέροντας μια γρήγορη λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από πολλές γευστικές προτάσεις, με τις παρακάτω να ξεχωρίζουν:

Κοτομπουκιά Πανέ

Jenny.Gr

Δύσκολα θα πει κάποιος όχι σε κοτομπουκιές, ειδικά τα παιδιά, αφού είναι ένα πεντανόστιμο γεύμα με μεγάλη θρεπτική αξία. Οι μικρές, τραγανές μπουκίτσες από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου αποτελούν πάντα μια ιδανική επιλογή κι ο καθένας μπορεί να τις ευχαριστηθεί με πολλούς τρόπους, από σαλάτες μέχρι λαχταριστά dips.

Burger

Jenny.Gr

Φυσικά προκύπτουν και φορές που θέλουμε να κάνουμε την... ατασθαλία μας. Αλλά ακόμα κι αυτή, μπορεί να γίνει προσεγμένα, ώστε να μην πάρουμε άσκοπες θερμίδες. Και η ΠΙΝΔΟΣ έχει τη λύση ακόμα και εδώ, αφού το ζουμερό Burger Κοτόπουλου έχει λιγότερες θερμίδες και δεν κάνει καμία έκπτωση στη γεύση, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει ένα υπέροχο γεύμα.

Φιλετάκια Πανέ

Jenny.Gr

Αναμφίβολα τα φιλετάκια πανέ αποτελούν μία από τις καλύτερες επιλογές για γρήγορες, νόστιμες κι ελαφριές συνταγές. Τραγανά και ζουμερά από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου, είναι ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους. Συνδυάζονται υπέροχα με ρύζι και λαχανικά, ενώ μπορούν να κάνουν ακόμα πιο νόστιμο ένα κλασικό σάντουιτς.

Κροκέτες

Jenny.Gr

Οι κροκέτες αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Τραγανές και χρυσαφένιες, από τρυφερό στήθος κοτόπουλου, κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Ταιριάζουν τέλεια με σαλάτες, πατάτες και ρύζι, αλλά το «ατού» τους είναι ότι τρώγονται ακόμα και σκέτες!

Όλα τους ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα στο τηγάνι ή στο φούρνο και σερβίρονται μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Jenny.Gr

Για την παραγωγή της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στη νέα εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Παράγονται με τη μέθοδο συσκευασίας (MAP) σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση με την σφραγίδα ποιότητας που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει.

Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματός της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί συσκευασίες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Ανακαλύψτε όλη τη νέα σειρά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.