WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωσταράς αναλύει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την κατάψυξη ωαρίων


JTeam

5 Μαΐου 2023

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωσταράς αναλύει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την κατάψυξη ωαρίων
Το workshop του Δρ. Κωνσταντίνου Κωσταρά στο Empowering Women by JennyGr θα σου δώσει απαντήσεις στις απορίες που έχεις γύρω από το θέμα

Η μητρότητα είναι ένα θέμα που παίζει κομβικό ρόλο στη ζωή πολλών γυναικών. Κάθε γυναίκα θα βιώσει την επιθυμία να γίνει μαμά σε διαφορετικές περιόδους της ζωής της κι αυτό είναι κάτι που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως τις απαιτήσεις της επαγγελματικής της ζωής και την οικονομική της κατάσταση αλλά κυρίως το πότε θα νιώσει εκείνη έτοιμη. Σε αυτό το ταξίδι κάποιες φορές προκύπτουν προβληματισμοί που αφορούν σε θέματα ιατρικής φύσης που ενίοτε συνδυάζονται με την ηλικία, όμως, όταν στο πλευρό της έχει τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωσταρά, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, ώστε να μην φαντάζουν απαγορευτικά τα «θέλω» της.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωσταράς μάς μιλάει για την αναπαραγωγική ιατρική

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωσταράς είναι μαιευτήρας-γυναικολόγος, ειδικευμένος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και ενδοσκοπική ιατρική, και θα παρευρεθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στο Empowering Women by JennyGr στο Anassa City Events αναλύοντας όλα όσα θέλουμε να μάθουμε μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία του.

Jenny.Gr

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωσταράς είναι Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Ιδρυτικό μέλος του Institute of Life ΙΑΣΩ, ενώ παράλληλα είναι μέλος των διεθνών επιστημονικών οργανισμών ESHRE, ASRM (Ευρωπαϊκή, Αμερικανική Εταιρεία Αναπαραγωγής), της ISFP (Διεθνούς Εταιρείας Διατήρησης της Γονιμότητας) και της SERGS (Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής).

Με τις πολύτιμες γνώσεις του, κάθε παρευρισκόμενη θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για πολύ σημαντικές παραμέτρους που την προβληματίζουν όσον αναφορά στον γυναικολογικό και μαιευτικό τομέα. Ο γιατρός θα απαντήσει στα «θέλω» και τα «πιστεύω» της σύγχρονης γυναίκας, η οποία έρχεται συνεχώς σε επαφή με τις όλο και αυξανόμενες υποχρεώσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό της περιβάλλον.

Τι είναι η κατάψυξη των ωαρίων; Γιατί να καταψύξω τα ωάρια; Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που θα μας απαντήσει ο γιατρός, κατατοπίζοντάς μας, ώστε να έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε σχετικά με τη διαδικασία.

Με αυτόν τον τρόπο, ο καταξιωμένος Δρ. Κωσταράς θα αξιοποιήσει την αναπαραγωγική ιατρική ως ένα μέσο για να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει κάθε γυναίκα που τον χρειάζεται, με το να βρίσκεται στο πλευρό της σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι της ζωής της.

Μη χάνεις, λοιπόν, χρόνο! Πάρε μία φίλη, την αδερφή σου ή απλά τον υπέροχο εαυτό σου, κλείσε τώρα εισιτήριο στο μεγάλο all day workshop γυναικείας ενδυνάμωσης και απόλαυσε μία μέρα μόνο για σένα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.