WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Καρκίνος του πνεύμονα: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη θεραπεία και την έγκαιρη διάγνωση


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Καρκίνος του πνεύμονα: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη θεραπεία και την έγκαιρη διάγνωση
Pexels/ Polina Tankilevitch
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, συνομιλήσαμε με την Κορίνα Πατέλη – Bell, μία γυναίκα που το έχει κάνει στόχο ζωής να συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση για τον καρκίνο του πνεύμονα και στην έγκαιρη διάγνωσή του

Κάτι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι είναι ότι όσο καλύτερα ενημερωμένοι είμαστε για τον καρκίνο, τόσο πιο γρήγορα θα απευθυνόμαστε στον γιατρό και τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η θεραπεία. Με αφορμή την ημέρα Κατά του Καρκίνου, μιλήσαμε με την Κορίνα Πατέλη-Bell, την ιδρύτρια του φορέα «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα». Πρόκειται για τον πρώτο μη κερδοσκοπικό κοινωνικό φορέα στην Ελλάδα – μέλος των ΕΛΛΟΚ, Ένωση Ασθενών Ελλάδος, LUCE, ELF, GLCC, LCAM και IASLC – που ασχολείται αποκλειστικά με τον καρκίνο του πνεύμονα και δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Bell που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.