WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σημαντική πρόοδος στη διαχείριση των γυναικολογικών καρκίνων - Τα νέα δεδομένα


JTeam

8 Ιουλίου 2024

Σημαντική πρόοδος στη διαχείριση των γυναικολογικών καρκίνων - Τα νέα δεδομένα
Τι αναφέρει ο Δρ. Βασίλειος Σιούλας*, πιστοποιημένος Γυναικολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής της Α΄ Κλινικής Γυναικολογικής Ογκολογίας και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

Σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια αναφορικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των γυναικολογικών καρκίνων, με αποτέλεσμα σήμερα να διαμορφώνεται ένα «τοπίο» πολύ… φωτεινότερο, σε σχέση με το παρελθόν. Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις γυναικολογικού καρκίνου καταγράφονται θεαματικά καλύτερα αποτελέσματα, με ολοένα και περισσότερες ασθενείς να κερδίζουν τη μάχη και να ζουν με καλύτερη ποιότητα ζωής.

«Η πρόληψη και αντιμετώπιση των γυναικολογικών καρκίνων έχει αναδειχθεί σε κορυφαία επιστημονική προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε συνεχώς νέα όπλα στη φαρέτρα μας», αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Insider ο Δρ. Βασίλειος Σιούλας*, πιστοποιημένος Γυναικολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής της Α΄ Κλινικής Γυναικολογικής Ογκολογίας και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.