UPDATE WHAT'S NEW

Η Tezenis Βeachwear Collection θα κάνει το στιλ στην παραλία πιο cool και stylish από ποτέ


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2020

Η Tezenis Βeachwear Collection θα κάνει το στιλ στην παραλία πιο cool και stylish από ποτέ

Το καλοκαίρι είναι εδώ για fun κι ανέμελες στιγμές. Και αυτήν τη σεζόν, η Tezenis για ακόμα μία φορά προτείνει μια high fashion καλοκαιρινή συλλογή, για το πιο selfie-ready look.
Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην έχει φεστιβάλ και beach parties όπως τα ξέραμε, αυτό όμως δεν θα μας σταματήσει από το να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα ή τη βουτιά στην πισίνα.
Σχέδια όπως floral, bandana και animal prints θα γεμίσουν τις ημέρες μας με ζωηρά χρώματα για ένα ατελείωτο cool καλοκαίρι.

jenny.gr

Το βασικό θέμα της φωτογράφισης για την Beachwear Collection 2020 της Tezenis εστιάζει στην ξεγνοιασιά του ελεύθερου χρόνου και εκφράζει τη νεανική διάθεση και θετική στάση του brand.  Με φόντο μια πισίνα, ανάμεσα στις ταράτσες του Μιλάνου – η Tezenis μας βάζει σε καλοκαιρινό mood όπου κι αν βρισκόμαστε. 
Flower Power. Ανθισμένα λουλούδια πρωταγωνιστούν σε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό και έντονα χρώματα χαρίζουν ένα ζωηρό και παιχνιδιάρικο look. 

jenny.gr

Animal print συνδυασμένα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου για ένα τελείως pop style.
Άλλο ένα εκπληκτικό must-have είναι το bandana print σε τρικίνι ή μπικίνι με σούρες.
Δεν θα μπορούσαν, όμως, να λείπουν ούτε τα αγαπημένα μας stripes - το Καλοκαίρι 2020 έχει αποχρώσεις του ουράνιου τόξου σε fun ρίγες. 
Τα σχέδια της Tezenis Βeachwear Collection είναι cool, ινσταγκραμικά και αποπνέουν κοσμοπολίτικα vibes.